REKLAMI GEÇ

MHP’li Taştan adaylığını açıkladı

MHP’li Taştan adaylığını açıkladı

MHP’nin 8 Şubat Pazar günü yapılacak Denizli İl Kongresi için geri sayım devam ederken, Öztürk Taştan, düzenlediği basın toplantısıyla il başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2015 Pazar, 13:43

Öztürk Taştan, il başkanlığına adaylığını açıklamak üzere MHP Denizli İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. Taştan adaylığını açıklarken, sağında il başkanı Ferudun Ünal, sol tarafında diğer başkan adayı Mehmet Baylan yer aldı. Basın toplantısını izleyenler arasında eski milletvekilleri Ali Keskin ve Salih Erbeyin de bulunuyordu.

Öztürkt, ilçe kongrelerini tamamlayan MHP’nin 8 Şubat Pazar günü yapılacak il kongresinehazırlandığını, kendisinin de bu kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Taştan, “MHP’de birlik ve beraberlik ateşini ekip olarak Denizli’den yakmak istiyoruz. Tabi ki buda sizlerin bu ekibe destek vermesi ile olur. Neye talip olduğumuzu biliyoruz” dedi.

Konuşmasında “birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’’ hadisine de vurgu yapan Taştan, “Ülkemizin bölünmenin eşiğine geldiği bugünlerde birlik ve beraberlik olmanın zamanıdır. İşte biz ülkemizin bölünmemesi ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için, geçmişimizi unutmadan bu günümüzün hesabını yaparak, geleceğimizi hesaplamak zorundayız. Malumunuz günümüzde yapılan siyaset sadece oy devşirme işine dönmüş, sadece rant elde etmek isteyen bir iktidarın pençesinde inim, inim inlemektedir. Ülkücü Hareketin buralara nasıl geldiğini , boynumuzda beş bin şehidimizin vebali olduğunun da farkındayız” diye konuştu.

Görev verildiğinde siyasetin nasıl yapılacağını Denizlililere uygulamalarıyla göstereceklerini söyleyen Öztürk Taştan, “Ülküdaşlarımın şimdiye kadar yıllardır özlemini çektiği siyasetin nasıl olacağını, her ülkücünün başı dik nasıl dolaştığını dünya alem görecektir. Denizli İl Teşkilatı sadece Denizli’de değil, Türkiye’de ses getirecek bir teşkilat olacak. Denizli İl Teşkilatı 24 saat dinamik olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı