REKLAMI GEÇ

MHP’li Ünal: Taşeronlaşma felaket getiriyor

MHP’li Ünal: Taşeronlaşma felaket getiriyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, üst üste yaşanan iş ve trafik kazalarını taşeronlaşmaya bağladı, acil tedbir alınmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2014 Pazar, 12:56

Son günlerde yaşanan iş ve trafik kazaları MHP İl Başkanı Ferudun Ünal’ın da tepkisini çekti. Son olarak Isparta’daki kazayı örnek gösteren Ünal, “Milletçe son günlerde yaşadığımız acı ve felaketlerin ardı arkası kesilmezken, sabah saatlerinde gelen bir üzücü haber daha yüreklerimizi burkmuştur. Sabahın erken saatlerinde elma bahçesinde çalışmak üzere işçilerimizi Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nden Gelendost ilçesine götüren bir midibüsün kaza yapması sonucu 17 vatandaşımız hakkın rahmetine kavuşmuş, 30 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Kazanın oluş nedenine ilişkin yapılan açıklamalar bize bir kez daha iş ve işçi güvenliğinin hiçe sayıldığını göstermiştir. Daha Karaman’ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasının acısı ve şokunu üzerimizden atamadan bu elim kazanın yaşanması bizleri daha da yaralamıştır. Peş peşe yaşanan bu acılar artık yetkilileri harekete geçirmeli, iş ve işçi güvenliği noktasında alınması gereken tedbirler ivedi olarak hayata geçirilmelidir” dedi.

TAŞERONLAŞMA ÇOĞALDI
Yaşanan felaketlerin önlenmesinin herkesin öncelikli meselesi olması gerektiğini ifade eden Ünal, “Taşeronlaşmanın alabildiğine çoğaldığı, insan hayatlarının köleleştirildiği bir düzene karşı koymak ve bu acıların minimum seviyeye düşürülmesi yönünde çaba sarf etmek artık her bireyin ve her sivil toplum kuruluşunun en öncelikli meselesi olmalıdır. Isparta’da yaşanan bu elim kazada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı