REKLAMI GEÇ

MHP’nin 1 Kasım reçetesi

MHP’nin 1 Kasım reçetesi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, il binasındaki bayramlaşma töreninde, partililere hitap etti. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin kurtuluşu olacağını belirten Ayhan, “Türkiye’nin kurtuluşu, iktidardan AKP’nin, Türkiye’den PKK’nın tasfiyesi ile mümkündür” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2015 Cumartesi, 16:20

MHP Denizli İl Binası’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Yasin Öztürk, 26 dönem milletvekili adayları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AYHAN PARTİLİLERE SESLENDİ
Parti binasının toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Milletvekili Emin Haluk Ayhan, kısa bir konuşma yaptı. Ayhan, Türkiye’nin gerek terör olayları gerekse ekonomik gelişmeleri açısından sıkıntılı bir dönemin içerisinde olduğunu dikkat çekerek, “Terör örgütü mensuplarının yoğun saldırdığı dönemi yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti milletinin böyle bir şeyi asla müsaade etmeyeceğini bu işin hakkından geleceğini sizlerle beraber haykırmak istiyorum. Ülkemizin bir bölgesinde, meskun mahallelerde bile PKK’nın hakim olduğu alanlar var. Devlet orada seçim yapmaya zorlanır hale gelmiş. Bu ülkenin ne kadar sıkıntılı bir döneme getirildiğinin çok açık göstergesidir. Burada sorumlu doğrudan hükümettir, AKP’dir” dedi.

“1 KASIM TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU OLACAK”
PKK terör örgütünün bazı meskun mahallerde iç savaş ilan ettiğini de sözlerine ekleyen MHP Milletvekili Ayhan, “Hiçbir kimse kendi geleceğini kendi celladı olarak gördüğü kimselerle müzakere etmez, konuşmaz. Dünyanın hiçbir yerin böyle bir şey yoktur. Maalesef AKP bunu yapmıştır. Bazı kesimler meskun mahallerde resmen iç savaşı ilan etmeye çalışmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti bunların hakkından gelir ve gelecektir. Hiç kimse, böyle bir rezilliğe müsaade edemez, biz MHP’liler olarak bu işin hakkından geleceğimizi net bir şekilde ifade ediyoruz. Kim ne derse desin gerçekten ülkenin her yanı ateş pahası. Denizlide bile şehit ailesine bir bayrak çok görülür hale gelmiş ,böyle devlet olmaz. Hiç kimse ihanet sürecini buzdolabında bekletemez. Bu Türk milletine ihanettir. Bunu kesinlikle bitirilmesi gerekir. Önümüzdeki seçimlerde 1 Kasım, Türkiye’nin kurtuluşu olacaktır. Türkiye’nin kurtuluşu iktidardan AKP’nin Türkiye’den de PKK’nın tasfiyesi ile mümkün olacaktır. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorumGerçekten başlangıçta Türkiye’nin zorlu süreci yaşadığı malum. Herkesin, birlik beraberlik içinde bu işin hakkında gelecek şekilde organize olmak zorundadır. Bu da 1 Kasım seçimlerinde mümkündür” diye konuştu.

denizli-mhp-bayramlasma-ic
ADAYLAR TANITILDI 
Bayramlaşma töreninde, MHP 26. Dönem Denizli Milletvekili aday adayları da kısaca kendilerini tanıtmalarının ardından bayramlaşma törenine geçildi. Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Yasin Öztürk ile milletvekili adayları, partililerle bayramlaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı