REKLAMI GEÇ

Oğan’ın ‘Bizi anlatıyor’ dediği fotoğraf

Oğan’ın ‘Bizi anlatıyor’ dediği fotoğraf

Tartışmaların ışığında kongreye hazırlanan MHP’nin genel başkan adaylarından, eksi Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Denizli’de delegeler ve partililer ile bir araya gelmiş, temaslarda bulunmuş, destek istemişti. Oğan, Denizli ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımlara yenisini ekledi. Tavas’ta çektiği betonun içinden filizlenen bitki fotoğrafı paylaşan Oğan, “Nasıl da bizim mücadelemize benziyor” yorumu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 12:31

Uzun süredir kurultay tartışmalarının içinde sorunlu bir süreç yaşayan MHP’nin genel başkan adaylarından Sinan Oğan önceki gün Denizli’ye geldi, üst kurul delegeleri ve partililer ile iftarda buluştu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Hakkında yöneltilen “MHP üyesi değil” söylemlerine de açıklık getiren Oğan, sosyal medya hesabından, Denizli ziyaretiyle ilgili bir çok fotoğraf ve teşekkür yazısı paylaştı.

ANLAMLI FOTOĞRAF
MHP Genel Başkan Adayı, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan son olarak bir paylaşım daha yaptı. Tavas ziyareti sırasında çektiği “betonun içinden filizlenen ve büyüyen bir bitki”nin fotoğrafını sosyal medya hesabına yükleyen Sinan Oğan, “Bu fotoğrafı evvelsi gün Denizli’nin Tavas ilçesinde çektim. Nasıl da bizim mücadelemizi andırıyor…” yorumunu da ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı