REKLAMI GEÇ

“Oyunu bozalım ülkemizi kurtaralım”

“Oyunu bozalım ülkemizi kurtaralım”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, akşam saatlerinde mahalle kahvehanelerini ziyaret ederek seçim çalışmasına hızla devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ve şikayetlerini dinleyen Ali İpek, “Yanlışları düzelteceğiz. Birilerinin oyununu biz bozacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2014 Cuma, 09:54

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle kahvehanesini ziyaret eden Ali İpek, burada vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinledi.

İpek, “Yetki halkımızda, siz yetki verin bakın Denizli nasıl değişiyor. Yanlışları biz düzelteceğiz. Birilerinin oyunu biz bozacağız, bu ülkeyi böldürmeyeceğiz” dedi.

face twit

TEHLİKEYİ HERKES GÖRÜYOR
Vatandaşların korku imparatorluğundan artık korkmadığına dikkat çeken Ali İpek, “ 30 Mart tarihi Türkiye için, Denizli için dönüm noktasıdır. Bizler hep birlikte, bu zulümlerin, ihanetin, haksızlığın, rüşvetin, yalanın hesabını soracağız. Kimseden korkmayın, hiçbir şey yapamazlar.
ali-ipek-kimdir-anons

Ülkeyi bölmeyi kafaya koymuşlar. Sınırlar bile çizilmiş, anlaşmalar yapılmış. Bizlere düşen görev ülkemizi kurtarmaktır. Bu hesabı bizler bozacağız. Önce 30 Mart tarihinde bir ders vereceğiz. Daha sonra da genel seçimlerde MHP iktidarı ile ülkemizi bu durumdan kurtaracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı