REKLAMI GEÇ

Özhan: İttifak milli duruşun simgesidir

Özhan: İttifak milli duruşun simgesidir

MHP Merkezfendi İlçe Başkanı Yurdahan Özkan, Ak Parti ve MHP arasındaki seçim ittifakının yerli ve milli duruşun simgesi olduğunu öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2018 Pazar, 13:10

Ak Parti ve MHP genel başkanlarının imzaları ile TBMM’ye sunulan ve siyasi partilerin seçim ittifaklarına ilişkin düzenlemeler içeren yasa teklifi Denizli’de siyasi çevrelerin de gündeminde. MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özkan iki parti arasındaki ittifakı ‘yerli ve milli duruş’ olarak gösterdi.

Türkiye’de bazı siyasi çevrelerin bu ittifaktan çekindiklerine değinen Özhan, “Fitne sokmaya devam etsinler. Bu kanunla gelecek ittifak, AK Parti ya da MHP‘nin çıkarları doğrultusunda yapılmış bir ittifak değildir. Milletimizin her türlü çıkarlarını benimseyeceğimiz bir politika yoludur. Bu yolda her zaman partimizin ve liderimizin emrindeyiz” dedi.

MHP ve ülkücülerin üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğini anlatan Özhan, “Bizler her zaman devletin bekası için ne gerekiyorsa, millet için ne yapılması elzemse bunların savaşını veren, dış mihrakların korktuğu, ülküsü yolunda son damla kana kadar savaşacak ülkücüleriz. Üstüne çamur sıçramamış MHP ve ülkücüler, ülkesi ve milleti için nefer olup yapılması gerekenleri her zaman yapmaya devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı