REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ’dan Birtük’e ziyaret

Rektör Bağ’dan Birtük’e ziyaret

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, MHP il Başkanı Cafer Birtürk’ü ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2018 Perşembe, 16:08

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı parti il yönetimi ile birlikte karşılayan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, üniversitenin Rektör Bağ ile birlikte hızlı bir büyüme içine girdiğini ifade etti.

Birtürk, “PAÜ bünyesinde bu yıl yeni fakültelerin eğitim-öğretime açılacağını duyduk. İlçelerde de yeni bölümlerin açılması o yörelerin eğitim ve ekonomik anlamda gelişmesine de büyük destek sağlayacaktır. Akılcı yatırımlarından dolayı Rektörümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ da, örnek bir çalışma sergileyen Cafer Birtürk’e öncelikle Hac farizasını yerine getirmesinden dolayı hayırlı olsun demek istediğini söyledi.

Rektör Bağ, “Bizleri burada samimi ve sıcak karşılayarak, alçak gönüllülüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Üniversitemiz her geçen gün hem öğrenci, hem branş anlamında hızla büyüyor. Bizler burada yöneticiyiz, bize görev verilir, biz en iyisini yapmaya çalışırız. Bunları yaparken de şehrin dinamiklerini, sosyal işleyişini göz ardı edemeyiz. Bürokrasisi ve siyaseti ile ahenk içinde yürüyen Üniversitemizin daha iyi olacağına olan inancımız tamdır. Şehrin eğitim yuvasına bir tuğla koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu tuğlaları koyanlardan biri de Cafer bey’dir. Kendisine tekrar hacılığının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı