REKLAMI GEÇ

“TEHLİKE KAPIMIZA DAYANMIŞTIR”

“TEHLİKE KAPIMIZA DAYANMIŞTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri,” milletimize zulmetmek için kuyruğa girenler, Kahramanmaraş’ta, Adana’da, Gaziantep’te Suriyeli mültecilerle vatandaşlarımızın arasını açıyor. Artık ülkemiz için tehlike kapımıza gelmiş dayanmıştır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2014 Cuma, 15:39

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri,  Gazze’de yaşanan saldırılarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Işid ve İsrail’in zulmünün bu mübarek ramazan ayında insanlık ayıbı olarak ortaya çıkmıştır. Işid ve İsrail’i kınıyorum ve artık zalimlerin hesap vereceği günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Bunun yanında milletimize zulmetmek için kuyruğa girenler, Kahramanmaraş’ta, Adana’da, Gaziantep’te Suriyeli mültecilerle vatandaşlarımızın arasını açıyor. Artık ülkemiz için tehlike kapımıza gelmiş dayanmıştır” dedi.

Yeniçeri  yazılı açıklamasında, “Suriyelileri hesapsız, plansız ve kontrolsüzce yurt sathına dağıtan AKP iktidarı sahnelenmesi an meselesi olan oyunu görmelidirler. Bayrağımıza planlı ve kontrollü saldırılar düzenleniyor. Dikkat ediniz sosyal dokumuzu zedeliyorlar, milli bünyemize yabancı nakillerle hasar veriyor, sarsıyorlar. Bilinçli,planlı bir hareketle karşı karşıya ülkemiz. AKP iktidarı ne yapıyor; sadece konuşuyor, yalan beyanlarla vatandaşını kandırıyor, sahte kahramanlık gösterileriyle parmak sallıyor. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye’yi kimse sallamıyor” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı