REKLAMI GEÇ

Türkeş anılıyor

Türkeş anılıyor

MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, ölümünün 18. yılında anılıyor. MHP İl Teşkilatı, anma etkinlikleri kapsamında Alparslan Türkeş Ormanı oluşturacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 14:44

4 Nisan 1997’de vefat eden ülkücü hareketin lideri Alparslan Türkeş, ölümünün 18. yılında düzenlenecek programlarla anılacak. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, yaptığı açıklamada, “Ömrünü milletine hizmet ve Türk dünyasının birlik beraberliği mücadelesiyle geçiren Milliyetçi Hareket’in efsanevi lideri Alparslan Türkeş’i vefatının 18. ölüm yıldönümünde özlemle, saygıyla anıyoruz” diyerek, şunları kaydetti:

“O’nun fikirlerinin ne kadar değerli olduğunu bugünlerde çok daha iyi anlıyoruz. Öngörü ve uzak görüşlülüğünü geniş vizyonuyla birleştiren Başbuğ Alparslan Türkeş’in devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal, ülkü ve erdem gibi üstün değerleriyle her zaman millete mal olmuş tarihi bir şahsiyettir.Merhum Alparslan Türkeş, hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön vermiş, Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmiş; devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir devlet adamıdır.O, sadece bir siyaset adamı değil, gerçek bir vatan sevdalısı, Türk milleti ve Türk Devleti’ne olan bağlılığı ile yeri zor doldurulacak büyük bir devlet adamıdır.”

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, anma etkinlikleri kapsamında Bozkurt’un Alikurt Mahallesi yakınlarında “Alparslan Türkeş Ormanı” oluşturacaklarını, fidan dikimini 12 Nisan Pazar günü saat 14.00’de gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı