REKLAMI GEÇ

Ülkücülerden anlamlı etkinlik

Ülkücülerden anlamlı etkinlik

Merkezefendi Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü Şehit Ruhi Kılıçkıran’ın anısına “Serdengeçtiler” isimli etkinlik düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2019 Pazar, 11:27

Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilen etkinliğe, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Karakurt, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Türk Ocakları Başkanı Bahadır Baylan ve çok sayıda Ülkücü katıldı.

KARAKURT’TAN TEŞEKKÜR
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Karakurt, düzenledikleri etkinkliğe emeği geçenlere ve programa yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkür etti. Karakurt, “Kılıçkıran’dan, İmamoğlu’na, Önkuzu’dan Çakıroğlu’na, vatan ve ülkü uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi.

“ÜLKÜCÜLER TÜRK MİLLETİ’NİN YEGANE ÜMİT KAYNAĞIDIR”
Şehitlerin Ülkücü Hareketin varlık sebebi olduğunu kaydeden Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu da yaptığı konuşmada, “Ülkücü Şehit ağabeylerimiz canlarını hiçe sayarak bizlere kutsal bir emanet bıraktılar. Türk Milleti’nin yegane ümit kaynağı Ülkücü Gençliğin bu emanete layık olabilmesi ve bayrağı daha yükseklere taşıması için var gücüyle çalışmaktadır. Ülkücü Gençlik dün de bugün de vatan hainlerinin karşısında dimdik dikilmiştir, yarın da dikilecektir. Allah Türk Milleti’ni Ülkücüsüz bırakmasın. Ülkümüz uğruna canlarını feda eden tüm Ülkü Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından etkinlikte şehadet şerbeti içen Ülkücüler’in yazdığı mektuplar, Ülkücü öğrenciler tarafından okundu. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı etkinlik ülkücü yemini edilmesinin ardından sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı