REKLAMI GEÇ

VEKİL ADAYINDAN MESAJ VAR

VEKİL ADAYINDAN MESAJ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bazı ilçe teşkilatlarındaki istifaların ardından milletvekili adayı Mehmet Uz, denizlihaber.com’a değerlendirmede bulundu. Uz, “Teşkilat dimdik ayakta. Partinin dağıldığı yönünde algı oluşturmak istiyorlar. Sayılar abartılıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2017 Perşembe, 11:45

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli teşkilatının son dönemde istifa haberleri ile gündeme gelmesi milletvekili adayı işadamı Mehmet Uz’un tepkisini çekti. Denizlihaber.com’un sorularını yanıtlayan Uz, “Partiden ayrılanların sayısının sınırlı olduğunu, sayıların abartıldığını özellikle Milliyetçi Hareket Partisi dağılıyor algısı oluşturulmak istendiğini söyledi.
MHP’ye gönül veren neferlerin büyük bir özveri ile mücadelesini sürdürdüğünü söyleyen Uz, “Böyle büyük, köklü bir çınarın bir kaç kişinin gidişi ile dağılacağını sanıyorlarsa yanılıyorlar” dedi.
Kamuoyunda ‘istifa etti’ olarak anılan isimler hakkında partinin bir takım disiplin soruşturmaları yürüttüğünü de hatırlatan Uz, “Özellikle bazı ilçe teşkilatlarında tüm üyelerin istifa ettiği, partinin içinin boşaldığı izlenimi verilmek isteniyor. Durum böyle değil. İstifa ettikleri açıklanan pek çok arkadaşımız partiye hizmetini sürdürüyor. Hem rakamlar abartılıyor hem de bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bizler burada olduğumuz sürece bu tür farklı amaca hizmet eden çabalara müsaade etmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olma hedefi ile toplumun her kesimine temas etmeye, herkese ulaşmaya devam ediyor. Özveri ile çalışan dava arkadaşlarımızın ritmine, fedakarlıklarına ayak uyduramayanlar zaten doğal olarak geride kalıyor. Bir süredir ısrarla sürdürülen Milliyetçi Hareket Partisi’nin kamuoyunun gözünde itibarsızlaştırma girişimleri kamuoyunda karşılık bulmamaktadır. Vatandaş gerçekte ne olduğunu herkesten daha iyi görüyor” dedi.
Siyasi partilerin gerek yönetim kadrolarında gerekse üye yapısında zaman zaman değişiklikler olabileceğini hatırlatan Uz, “Türkiye’deki tüm siyasi partilerde zaman zaman görevden almalar zaman zaman istifalar olur. Bu Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşandığı zaman ortalığı ayağa kaldırmak, yaygara koparmak başka bir amaca hizmet etmektir. Sıradan bir durumu abartarak kamuoyunun önüne servisleyenler şunu çok iyi bilmelidir ki, bizler burada dimdik ayaktayız. Bu güne kadar özveri ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı her zamankinden daha motive ve istekli sürdürüyoruz. Türkiye’nin geleceği Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu büyük mücadeleye bir değer katamayanların isimleri zaten tarihin arka sayfalarında kalmış, silinmiş gitmiştir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı