REKLAMI GEÇ

Yeniçeri, MHP’den milletvekili aday adayı

Yeniçeri, MHP’den milletvekili aday adayı

MHP eski İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, milletvekili aday adayı oldu. Yeniçeri, Denizli’yi sevdiğini ve hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 11:31

Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP İl Başkanı Yasin Öztürk’ün de katıldığı basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı. MHP’nin Denizli’de bir tabanı olduğunu ve yükselmeye hazır bir potansiyel bulunduğunu savunan Yeniçeri, “Bu ilde yaşayan insanların inandıkları takdirde bizi zirveye taşıyacaklarından eminim. Bize düşen de halkımızın bize inanmasını ve güvenmesini sağlamaktır. Bunun yolu da, bir olduğumuzu diri olduğumuzu vatandaşlarımıza göstermektir. Bunun için de tüm teşkilat birimlerimizle Denizli’nin her noktasında olacağız” dedi.

Denizli’yi sevdiği için aday adayı olduğunu ifade eden Yeniçeri, “Ben; ülkemi, milletimi, Denizli’yi sevdiğim için aday adayı oldum. Ben; Osmanlıya heveslenip, kendini padişah havasına sokanlara karşı kazan kaldıran bir Yeniçeri olmak için aday adayı oldum. Ben; bayrağımızı indirtmemek, insanlarımızı sindirenlere ‘dur’ demek için, korku içinde tedirgin yaşayan sivil toplum kuruluşlarını yeniden ayağa kaldırmak için aday adayı oldum” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı