REKLAMI GEÇ

Yeniçeri, üç hilal aşığıydı

Yeniçeri, üç hilal aşığıydı

Bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden MHP il eski başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, siyaset arenasında çalışkanlığı, işbitiriciliği ve üç hilal sevdası ile tanınıyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2018 Pazar, 16:17

Milliyetçi Haraket Partisi il eski başkanlarından Mehmet Fevzi Yeniçeri bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Yeniçeri’nin ölüm haberi hem partisi Milliyekçi Hareket Partisi’nde hem de siyaset dünyasında üzüntüyle karşılandı.
Siyaset arenasında çalışkanlığı, iş bitiriciliği ve üç hilal sevdası ile bilinen Yeniçeri, güleryüzlü kişiliği ile özellikle seçim dönemindeki çalışmaları ile takdir toplamıştı. Cenazesi Pazartesi günü memleketi Kızılcabölük’te öğle namazı sonrası toprağa verilecek olan Mehmet Fevzi Yeniçeri evli ve dört çocuk babasıydı.

MEHMET FEVZİ YENİÇERİ KİMDİR?
52 yaşındaki Mehmet Fevzi Yeniçeri ilk ve ortaokulu Kızılcabölük’te okumuş liseyi ise Denizli Lisesi’nde bitirmişti. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu olan Yeniçeri iş hayatına Denizli PTT’de santral mühendisi olarak başlamıştı. Daha sonra başmühendis ve Denizli Telefon Müdürlüğü görevlerinde bulunan yeni çeri kamudan özel sektöre transfer olmuştu.

TEKSTİL SEKTÖRÜNE ATILDI
İş hayatını tekstil sektöründe sürdüren Yeniçeri kentin önemli firmalarında genel müdürlük, fabrika müdürlüğü, üretim danışmanlığı, ev tekstili müdürlüğü gibi bölümlerde çalışmıştı. Kızılcabölüklüler Vakfı başkanlığı da yapan Yeniçeri aynı zamanda Yazar-Bir üyesiydi. Denizli’de yayınlanan Tebessüm isimli mizah dergisinin yayın yönetmenliğini yapan Yeniçeri kentin önemli gazetelerinden Hizmet’te de bir süre yazı yazmıştı.

SİYASİ GEÇMİŞİ
Kalbi daima Milliyetçi Hareket Partisi ile atan Mehmet Fevzi Yeniçeri, Denizli Türk Ocağı’nda görev almıştı. MHP’de belediye meclis üyeliği ve grup başkanvekilliği yapan Yeniçeri daha sonra il başkanı olmuş görevini bırakıp milletvekili aday adaylığını açıklamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı