REKLAMI GEÇ

MHP Merkezefendi’ye yeni ilçe başkanı

MHP Merkezefendi’ye yeni ilçe başkanı

MHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na Mehmet Altıntaş atandı. Eski Başkan Yurdahan Özhan belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmişti. Yeni başkan ile birlikte yeni yönetim de belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 14:11

Mehmet Altıntaş’ın Merkezefendi İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından onaylandı.

MHP Merkezefendi ilçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Altıntaş görevi İl Başkanı Cafer Birtürk’ten aldı.

Göreve gelişiyle ilgili açıklama yapan Altıntaş, “Çıktığım bu yolda önemli bir göreve layık görüldüm. Bu süreçte bana güvenen, destek veren herkese teşekkür ederim. MHP bayrağını en yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Mehmet Altıntaş başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde, Yasin Güç, Ömer Akyol, Ömer Özhan, Doğan Baysal, Selçuk Zengin, Uğur Burhan, Osman Pelit, Eyüp Çakın, Cemil Alperen Cengiz, Ümit Kade, Alptuğ Burak Karatepe, Fazıl Mutafoğlu, Gökhan Tülüoğlu, Hüseyin Yılmaz, Suat Özer, Mustafa Ciritoğlu, Adnan Keskin, İlyas Durmuş, Ali İhsan Tütüncü, Serdal Serim, Ercan Alıç, Halil Seğmen, Bayram Öncü, Yaşar Yüreci, Ali Kurnaz, Doğu Özalp, Murat Alpler, Utku Mohan, Haseyin Bilibay, Adem Avcı, Mugassir Cengiz, Ferdi Çoban, Tahsin Ülper, M. Ali Öztürk, Emre Ünver ve Bekir Gölbaşı görev aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı