REKLAMI GEÇ

ARTIK SANAYİ KOMİSYONUNDA

ARTIK SANAYİ KOMİSYONUNDA

Yasin Öztürk meclis komisyonunda görevlendirildi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2018 Pazartesi, 16:50

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabi Kaynaklar ve Bilim ve Teknoloji Komisyonu’nda görev verildi.

Mütevazi kişiliği ile öne çıkan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e büyük görev. Öztürk partisi adına Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki Sanayi Ticaret Enerji Tabi Kaynaklar ve Bilim ve Teknoloji Komisyonu’nda görevlendirildi.

Başkan ile birlikte toplam 26 milletvekilinin görev aldığı komisyon Türkiye’nin bu alandaki yol haritasını belirleyecek.

Komisyon görevinin kendisi için ve Denizli için önemli olduğunu söyleyen İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk, “Denizlimiz için, sanayimiz için ülkemiz izin son derece önemli bir görev. Aldığım komisyon sorumluluğunun bilincinde olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Denizlimize yapılabilecek her şeyi yapabilmek için, kentimizin özellikle ticari ve sanayi sorunlarını komisyonda ve mecliste dile getirmeye gayret edeceğim” diye konuştu. Öztürk ilk komisyon toplantısını da bugün gerçekleştireceklerini kaydetti.

Diğer yandan mütevazi kişiliği ile öne çıkan Öztürk önceki günkü Ankara seyahatini sıradan bir turizm şirketinin yolcusu olarak gerçekleştirmişti.

Sık sık yolculuklarında şehirlerarası otobüsleri kullanan Öztürk, Denizlihaber’in bu konuya ilişkin sorusuna ise; “Meclisin çalışma takvimi henüz belli değil. Bu nedenlebir plan program da yapamıyoruz. Böyle bir durumda yanımda kimseyi de götürmek istemedim. Tek başıma yolculuğu da yorgunluk olmasın diye tercih etmedim ve otobüs kullandım”şeklinde yanıt verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı