REKLAMI GEÇ

Adaylardan Esnafa Tepki

Geçtiğimiz hafta sonu esnaf sarayında partilerin birinci sıra milletvekili adayları ile yapılan toplantıya çağırılmayan diğer partilerin adayları yaptıkları basın açıklamasıyla, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’u kınadı.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2007 Pazar, 00:00

22 Temmuz seçimleri için hazırlıklarına devem eden adaylar geçtiğimiz hafta Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından organize edilen toplantıda bir araya gelmişlerdi. 4 partinin katıldığı toplantıda milletvekili adayları önce toplantıya katılan esnaflara kendilerini tanıttı, ardından da esnafların sorunlarını dinledi. Birlik Başkanı Musa Çelikkol tarafından organize edilen toplantıya diğer partilerin adayları tepki gösterdi. Birliğin kendilerini çağırmadıklarını öne süren HYP, İP, SP ve BTP milletvekili adayları bu uygulamanın yanlış olduğunu söylediler. Candoğan Parkı önünde bir araya gelen milletvekili adayları toplu olarak açıklama yaparak, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’u kınadı.

İlk açıklamayı Halkın Yükseliş Partisi birinci sıra milletvekili adayı Murat Yatağanbaba yaptı. Yatağanbaba, böyle bir toplantıya tüm partilerin birinci sıra adaylarının çağırılması gerektiğini söyleyerek, yapılan hatanın düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Saadet Partisi milletvekili adayı Kamil Kabak ise, Türkiye’de bir dönem iyi bir yönetim sergileyen Saadet Partisinin böyle bir toplantıya çağırılmamasının ayrımcılık olduğunu söyledi. İşçi Partisi İl Başkan Vekili İbrahim Kasapoğlu ise, yapılan haksızlığın Amerika sistemi olduğunu ve İşçi Partisinin iktidara gelmesi ile bu durumların düzeltileceğini söyledi. Son olarak konuşan Bağımsız Türkiye Partisi birinci sıra milletvekili adayı İskender Doğan ise yapılan hatanın Başkan Musa Çelikkol tarafından yapıldığını ve göreve geldiklerinde ilk işlerinin Musa Çelikkol’u görevinden almak olduğunu söyledi. Doğan, yıllardır koltukta oturan kişilerin artık doğru karar veremediklerini söyleyerek saltanata son vereceklerini vurguladı. Yoğun güvenlik önlemleri çemberinde yapılan açıklamanın ardından adaylar birbirlerine başarılar dileyerek, dağıldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı