REKLAMI GEÇ

Amelelik parasıyla başkan olacak

Amelelik parasıyla başkan olacak

Muş’un Bulanık İlçesi’ne bağlı Uzgörür Beldesi’ne belediye başkanı olmayı amaçlayan 32 yaşındaki inşaat işçisi Abdülkerim Aycan, 2009 yerel seçimlerine hazırlanıyor. Aycan inşaatlarda çalışarak kampanyası için para biriktiriyor. Şimdiye kadar 20 bin YTL biriktiren Aycan, “Amacım başkan olmak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2008 Cumartesi, 01:00

Muş’un Bulanık İlçesi’ne bağlı Uzgörür Beldesi’ne hizmet vermek için yola çıkan 32 yaşındaki inşaat işçisi Abdülkerim Aycan, Denizli’de çalışarak para biriktiriyor. Şimdiye kadar 20 bin YTL biriktiren ve bu parayla kampanya yapıp beldesine başkan olmak isteyen Aycan, Topraklık Mahallesi’nde bir inşaatta çalışıyor.

İnat onu yollara düşürdü

Doğduğu yer olan Uzgörür Beldesi’nde şimdiye kadar başkanlık görevini yürütenlerin doğru dürüst hizmet vermediğini ileri süren ve bu duruma sinirlenen Aycan, mevcut belediye başkanı Kerim Gündoğdu’yu eleştirdiğini, Gündoğdu’nun ise bunun üzerine kendisine “Başkan olabiliyorsan sen yaparsın” demesi üzerine hırslandığını açıkladı. Aycan,

“Beldemize hiçbir belediye başkanı şimdiye kadar bir yatırım yada hizmet yapmadı. Bende bu duruma kızarak belediye başkanının karşısına çıktım ve oda bana ‘Buyur sen yap’ dedi. Bende bunun üzerine inat ettim. Seçim kampanyam için para gerekli, bunun için şimdi inşaatlarda çalışıyorum.”dedi.

50 bin YTL lazım

Belediye başkanı olabilmek için yola çıkan ve çalışıp para biriktirmek için Denizli’ye gelen Aycan, şimdilerde Topraklık Mahallesi’ndeki bir inşaatta çalışıyor. 20 bin YTL para biriktiren Aycan, seçim için yaklaşık 50 bin YTL paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Seçimlere 1 yıl kaldığını söyleyen Aycan, seçilmesi halinde beldesine yapacağı hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Aycan, “Beldemizin nüfusu yaklaşık 1500. Ne sağlık ocağı, ne yol ne de doğru düzgün bir okul var. Eğer seçilirsem ilk olarak sağlık ocağı, ardından yol ve okul konusunda önemli çalışmalar yapacağım. Belde halkının bana destek olacağına inanıyorum. Buradan halkımasesleniyorum. Yakında geliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı