REKLAMI GEÇ

BBP Genel Başkanı Destici Denizli’de

BBP Genel Başkanı Destici Denizli’de

Bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hedefinde AK Parti olan Destici, “Hendekler kazılırken, mühimmat yerleştirilirken, mahalleler silah deposuna çevrilirken sen ne yapıyordun?” diye sordu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 15:44

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bir günlük program için Denizli’ye geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Mustafa Destici’ye il ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

denizli-buyuk-birlik-partisi-genel-baskani-mustafa-destici-ak-parti-yoneticilerine-sordu-ic

HİÇBİR DÖNEMDE PKK BU KADAR GÜÇLÜ OLMAMIŞTI
Türkiye’nin genel durumu ile ilgili değerlendirmeler yapan Destici’nin gündeminde Güneydoğu sorunu ve çatışmalar vardı. PKK’nın Türkiye tarihinde yapamadıklarını şimdi yaptığını söyleyen Destici, “Hiçbir dönemde PKK bu kadar güçlü olmamıştı. Son 20 yılda en fazla şehidi 7 ayda verdik. 300’e yakın şehidimiz var. Bakıyorsun Cizre’de adamın cephanesi bitmiyor, terörist bitmiyor. Sözde giriş çıkışlar kapanmış, çevrelenmişti. Peki hala bombayı, kurşunu, silahı nerden bulunuyor, terörist nereden geliyor. Demek ki burada bir hata var. Burada gaflet, gafletin ötesinde ihanet var” dedi.

denizli-buyuk-birlik-partisi-genel-baskani-mustafa-destici-ak-parti-yoneticilerine-sordu-2

Ülkede zafiyeti, gafleti ve basiretsizliği yanlış politikaların ortaya çıkardığını ifade eden Destici, “Eğer çözüm sürecinde PKK’ya göz yumulmasaydı. Bunlar yaşanmazdı. Bunları ben değil o bölgeden gelen hakimler, savcılar, asker veya polisler söylüyor. Cizre’den Sur’dan gelen yaralı askerlerle konuşuyoruz” diye konuştu.

SİLAH DEPOSUNA ÇEVRİLİRKEN SİZ NE YAPIYORDUNUZ?
Ortaya çıkan olumsuzların çözüm sürecinde gerçekleştiğini ifade eden Destici, “Hendekler kazılırken, mühimmatlar oraya yerleştirilirken, mahalleler silah deposuna çevrilirken sen ne yapıyordun devleti yönetmek adına sen ne yapıyordun. AKP yöneticileri, mülki amirler siz ne yapıyordunuz? Göz yumulduğu, görmezden gelindiği çok açık ortada. Elbette ki bu zafiyeti ortaya koyanlarında hukuk önünde hesap vermesi lazım. Eğer Türkiye hukuk devleti ise bunun olması lazım ama şuan bizim ülkemiz de adil bir hukuk devletinden bahsedilebilir mi? Hukuk sistemimizin çok yara aldığını ve kararsızlığının en çok tartışıldığı, bağımsızlığının en çok gündeme gelen süreçlerden birisini yaşıyoruz. Ama biz bu ülkenin partisi olarak milletimizin huzurunu istiyoruz. Milletimiz bize yetkiyi versin. Ne Türkiye içinde PKK diye bir varlık kalır, ne Suriye’nin kuzeyinde PYD diye bir oluşum kalır, ne Barzani bağımsız devlet kurabilir, ne de Bayırbucak’ta Türkmenler sahipsiz kalır. Bir yerlere bedel ödemek gerekmiyor bunları yaparken bunu yapacak tek parti ise BBP’dir” dedi.

denizli-buyuk-birlik-partisi-genel-baskani-mustafa-destici-ak-parti-yoneticilerine-sordu-1

Toplantının sonunda, hayatını kaybeden Gazeteci İlyas Haytan anısına açılan sergide yer alan fotoğraflardan biri Destici’ye hediye edildi.

Yorumlar

ahmet albaş   -  Bağlantı 11 Şubat 2016, 17:51

idare edilirse daha çok analar,babalar ağlar ayrıca denizlimize hoş geldiniz şeref verdiniz ziyaretinizi ALLAH kabul etsin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı