REKLAMI GEÇ

AK Partili belediyelerin karnesi Cumhurbaşkanı’na verilecek

AK Partili belediyelerin karnesi Cumhurbaşkanı’na verilecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve AK Parti İletişim Merkezi (AKİM), AK Partili belediyeleri mercek altına alacak. Hazırlanacak ‘memnuniyet karnesi’ ve vatandaş şikayetleri rapor halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2017 Pazar, 10:34

AK Parti, 2019 seçimlerinde hedefi tutturmak için düğmeye bastı. Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Denizli’deki AK Partili belediyeler de yakın takibe alınacak. AK Partili belediyeler için ‘memnuniyet karnesi’ hazırlanacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) gelen bütün talep ve şikayetler değerlendirecek. Vatandaşın en şikayet ettiği konular rapor halinde periyodik olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

15 BELEDİYE BAŞKANI RAPOR VERECEK
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili olan Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy, Acıpayam, Babadağ, Tavas, Kale, Çameli, Güney, Serinhisar, Baklan, Çivril, Çardak, Honaz ve Acıpayam belediye başkanları önümüzdeki aylarda, “Vatandaşa sunulan hizmetlere, icraatların zamanında yapılıp yapılmadığı, belediyenin devraldığı borç yükünün hafifleyip hafiflemediği” gibi konularda rapor verecek.

AK Partili belediyeler ile ilgili hazırlanan raporların ardından belediye başkanı çağrılıp müzakere edilecek. Yapılan çalışmalardan elde edilecek sonuçlar, 2019’daki seçimlerde adayların belirlenmesinde en önemli kriter olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı