REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden Aybüke Öğretmen açıklaması

Vatan Partisi’nden Aybüke Öğretmen açıklaması

Vatan Partisi Denizli Öncü Kadın İl Başkanı Elif Çobanoğlu, geçtiğimiz günlerde PKK’nın şehit ettiği Aybüke Öğretmen hakkında parti il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2017 Pazar, 10:22

 

Öncü Kadın İl Başkanı Elif Çobanoğlu, “Aybükeleri öldüren kurşunlar ABD kurşunlarıdır.Sadece Aybüke mi? Binlerce Mehmetçiğimizi, polisimizi, korucumuzu, sivil yurttaşlarımızı şehit eden hain kurşunların sahibi ABD’dir.Bu silahları PKK’lı teröristlerin eline tutuşturan ABD’dir. “dedi.

Öncü Kadın İl Başkanı Elif Çobanoğlu ‘nun açıklamasının detayları şöyle;

Bölücü terör örgütü PKK’nın Batman Kozluk’taki hain saldırısında 22 yaşındaki gencecik öğretmenimiz Aybüke Yalçın şehit oldu.Aybüke kızımızı katleden bu kurşunlar nereden geliyor? PKK’ya bu silahları kim veriyor? Artık bu bir sır değil. ABD Başkanı TRUMP bunu resmen kendisi açıkladı. ‘PKK-PYD benim kara kuvvetimdir, onlara tonlarca ağır silahları ben veriyorum’ diye. İşte Aybükeleri öldüren kurşunlar ABD kurşunlarıdır. Sadece Aybüke mi? Binlerce Mehmetçiğimizi, polisimizi, korucumuzu, sivil yurttaşlarımızı şehit eden hain kurşunların sahibi ABD’dir. Bu silahları PKK’lı teröristlerin eline tutuşturan ABD’dir. Bunlar bizzat ABD başkanının itirafları ve icraatlarıdır. Bütün dünya da buna tanıktır. Peki bu PKK-PYD terör örgütlerini Suriye’de koruyan, kollayan, onlara kol kanat geren ABD uçakları nereden kalkıyor? Ne acı ki vatanımızdaki İncirlik Üssünden. Hem bizim şehitlerimizi katleden teröristlere silahları vereceksin,hem de o teröristleri korumak için bizim vatanımızı kullanacaksın. Bu akıllara zarar bir iştir. Bu kendi ayağımıza kurşun sıkmaktır. Artık hükümet gereğini yapmalıdır. İncirlik Üssünü ABD uçaklarına kapatmalı,Türk Ordusunun denetimine vermelidir. ABD’ye Türk Milletinin gücünü ve kararlılığını göstermeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı