REKLAMI GEÇ

TGB’li gençler istiklal yolunda

TGB’li gençler istiklal yolunda

Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Örgütü, Baro Lokali’nde genel üye toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda siyasi gündem değerlendirildi, 29 Ekim’e Ankara’da gerçekleştirilecek “İstiklal Yürüyüşü”nün planlaması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2017 Pazartesi, 17:12

Türkiye Gençlik Birliği Denizli il örgütünün genel üye toplantısına katılan Türkiye Gençlik Birliği Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Türkiye’nin siyasi gündemini değerlendirdi.

“Türkiye bugün hala kimsesiz kalmadıysa, Vatan hala bölünmediyse ve Cumhuriyet hala ayaktaysa TGB’nin bu süreçlerde çok büyük emekleri var” diyen Bursalı, Atatürk Türkiye’sini ayağa kaldırana dek mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Bursalı, “Henüz daha yirmili yaşlarda Türkiye’ye nasıl ihanet edildiğini gördük. Biz fikir kulübü değiliz. Her gün masa başında devlet yıkıp kuralım. Biz önümüze görevler koyuyoruz. Türkiye bugün savaşın içinde. Haberlerde hepimiz okuduk, Denizli’den 300 tane mavi bereli Mehmetçiğimiz sınıra hareket etti. Türkiye terör örgütüyle mücadele içinde. Bu mücadele tüm sıcaklığıyla yürüyor. Uzun yıllardır eğitim sistemimize de saldırılar var. Bu girişimler andımızı yasaklama ile başladı, milli bayramlarımız yasaklandı, sınav sistemleri değiştirildi. Atatürk’ü ve milli değerlerimizi silme girişimi var. Atatürk’ü kaldırmaya çalışanların gözünün yaşına bakmayız. Türkiye’nin geleceği söz konusu. İleride Türkiye’yi yönetmeye aday gençlik olarak bu saldırıları püskürteceğiz. Bu tutarlı tavrımızda kararlıyız. 29 Ekim’de Anıtkabir’e sel olup akacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı