REKLAMI GEÇ

Vali Hasan Karahan, siyasi partilere iade-i ziyarette bulundu

Vali Hasan Karahan, siyasi partilere iade-i ziyarette bulundu

5 Temmuz’da göreve başlayan Vali Hasan Karahan, iktidar partisi AK Parti ile ana muhalefet partisi CHP ve muhalefet partisi MHP’yi ziyaret etti, “Devletin valisiyim, siyasilerimizle hep birlikte Denizli için çalışacağız” mesajı verdi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2017 Çarşamba, 16:13

Vali Hasan Karahan bugün ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı daha sonra sırasıyla CHP ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

Vali Karahan, göreve başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan partilere iade-i ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

AK Parti ve MHP’deki ziyarete basın mensupları bu partiler tarafından davet edilmedi. CHP ise, Vali’nin yapacağı ziyaret programını basın kuruluşlarına önceden bildirdi.

21 gün önce Denizli Valiliği koltuğuna oturan Hasan Karahan, iktidar ve muhalefet partilerinin il başkanlıklarını ziyaretinde anlamlı mesaj verdi.

Karahan, CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette, “Ben devletin valisiyim, arkadaşlarım da siyaset yapıyor. Gerek iktidar gerek muhalefetteki siyasi arkadaşlarımla bu kentin sorunlarının daha etkin çözümü, eksikliklerin giderilmesi için elbette koordineli bir şekilde hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kafa yoracağız” dedi.

VALİ’DEN BASINA; “BEN SİZİN ŞAŞIRDIĞINIZA ŞAŞIRDIM”
Vali Karahan, basın mensuplarının Denizli’de uzun yıllardır valinin siyasi partileri ziyaret etmediğini hatırlatması üzerine, “Neden şaşırıyorsunuz? Ben sizin şaşırdığınıza şaşırdım. Hepimiz aynı geminin yolcularıyız” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Teaoman Sancar ise, “Ziyaretlerinden dolayı Vali Bey’e teşekkür ediyorum. Denizli hepimizin. Yaşanılabilir mutlu bir Denizli için siyaset yapıyoruz. Mücadelemiz bunun içindir. CHP olarak, kamu ve halk yararına yapılan her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı