REKLAMI GEÇ

AK Partililer, CHP’ye yürüdü

AK Partililer, CHP’ye yürüdü

Denizli’de siyasi tansiyon yükseldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili açıklamalarını Delikliçınar Meydanı’nda protesto eden AK Partililer, daha sonra CHP İl Binası’na yürüyüşe geçti. Olay çıkmaması için polis yoğun güvenlik önlemi alırken, CHP İl Binası önüne tomalar geldi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile görüşerek, tansiyonu düşürmeye, grubun ilerlemesini önlemeye çalıştı. AK Partililer ile CHP’lilerin gerginliği olay çıkmadan sona erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 14:36

CHP Genel Başakın Kemal Kılıçdaroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu arasındaki “önüne yatma” polemiği, Denizli’de tansiyonu yükseltti. AK Parti’den Delikliçınar Meydanı’nda yapılacak protesto ve daha sonra CHP binasına çelenk bırakma eylemine çağrı, tansiyonu iyice yükseltti.

denizli-akpartililer-chp-ye-yurudu-2

AK PARTİLİLER ÇINAR’DA, CHP’LİLER PARTİ ÖNÜNDE TOPLANDI
CHP’liler, parti binasına çelenk bırakılmasını engellemek için parti binası önünde, AK Partililer ise Delikliçınar’da toplandı. Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kılıçdaroğlu’nun özür dilemeye çağırdı ve “Denizli’ye gelme” dedi.

denizli-ak-partililer-chp-ye-yurudu-siyah-celenk-osman-zolan

Başkan Zolan, “Kılıçdaroğlu’ndan özer bekledik ama, özür dilemek de bir meziyettir, herkes ulaşamaz. Hala özür dilemeden bu kirlilikle gezmeye devam edecekse kendi bilir. Sakın Denizli’ye gelme. Gelirsen şunu bil ki Denizlili hanım kardeşler seni tükürükleri ile temizleyecek” dedi.

denizli-ak-partililer-chp-ye-yurudu-siyah-celenk-necip-filiz

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, Kılıçdaroğlu için “siyasetin kötü bir başkanı” ifadesini kullanarak, tedavi görmesi gerektiğini söyledi. Filiz, “Sema Ramazanoğlu bakan olması bir yana annedir. Bir anneye sarf ettiği sözler Kılıçdaroğlu’nun ruh sağlığını gösteriyor. Ruh sağlığı bozuktur ve acilen tedavi olması gerekir. Kılıçdaroğlu’nu o sözleri sarf ederken alkışlayan kadınlar, bu sözler size de söylenmiştir” dedi.

Filiz, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

denizli-akpartililer-chp-ye-yurudu-3

EMNİYET MÜDÜRÜ NAMAL DEVREDE
Konuşmaların ardından AK Partililer, Çaybaşı’ndaki CHP binasına doğru yürüyüşe geçti. Polis çıkabilecek olaylara karşı yoğun güvenlik önlemi alırken, CHP binası önüne iki tomanın geldiği görüldü.

denizli-ak-partililer-chp-ye-yurudu-siyah-celenk-1

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da, yürüyüşe geçen grubu durdurdu. Zolan ve Filiz ile görüşen Namal, toplu halde CHP binasına gidilmesine izin verilmeyeceğini, seçilecek birkaç temsilcinin geçmesine izin vereceklerini söyledi.

denizli-akpartililer-chp-ye-yurudu

Bazı AK Partililer Çaybaşı Caddesi girişine kadar geldi, ancak polis burada bir kez daha grubun önünü kesti. AK Partililerin caddeye geldiğini gören CHP’liler de gruba doğru yöneldi ve gerginlik tırmandı. Polis her iki tarafta da güvenlik önlemini artırdı. 

denizli-ak-partililer-chp-ye-yurudu-siyah-celenk-ic

SİYAH ÇELENK CHP BİNASININ YAKININA KONULDU
Denizli’de tehlikeli gerginliğe yol açan, AK Partililer ile CHP’lileri karşı karşıya getiren protesto, Namal’ın çabalarıyla olaylara yol açmadan sona erdi. CHP binası yakınına bırakılan siyah çelenk, daha sonra kaldırıldı.

denizli-ak-parti-ibrahim-tefenlili-bakan-aciklamasi-anons

denizli-ak-parti-afislerin-savasi-anons

denizli-sema-ramazanoglu-kemal-kilicdaroglu-atismasi-anons

denizli-kilicdarogluna-tepkiler-anons

 

Yorumlar

Şaban YAMAN   -  Bağlantı 7 Nisan 2016, 13:41

Bu tepkinizi keşke bakan hanımınız “bir kereden bir şey olmaz” deyip tecavüzcüleri savunduğunda gösterseydiniz.
Yada bir dönemin içişleri bakanı “rızanın önüne yatarım” dediğinde gösterseydiniz.
Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı.

Ens   -  Bağlantı 6 Nisan 2016, 19:14

tolga amcam bunun tarafsızlıkla alakası yok bir kadına böyle sözler söylemez asıl sen bu sözlerin ile gönül verdiğin partiyi açık bir şekilde beyan eyliyorsun, istediğin partiye gönül verebilirsin ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerek

adar   -  Bağlantı 6 Nisan 2016, 17:38

Edep ya hu diyenler. Ensar tecavüzcülerine niye edep ya hu demediniz. İşinize gelmedi mi?

Tolga   -  Bağlantı 6 Nisan 2016, 14:47

Bu eylem için AKP üyelerine sms attı. Belediye başkanı buna dahil olmayacaktı. Sen tüm Denizlinin belediye başkanısın, böyle yaparak tarafsızlığını kaybettin, sana yakışmadı. Halkı kin ve nefrete teşvik eden olayın içinde ne işin var?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı