REKLAMI GEÇ

Vekil, gençlerle birlikte okul boyadı

Vekil, gençlerle birlikte okul boyadı

Almanya Schleswig-Holstein Eyaleti’ne bağlı Pinneberg kentinin Hristiyan Demokrat Birliği (CDU) Milletvekili Barış Karabacak, Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’nın “İmece” projesine katılarak, elinde fırça bir okulda boya-badana çalışmasına katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2016 Pazar, 11:16

CDU Milletvekili Sarayköylü Barış Karabacak, gençlik kolları başkanlığını yürüttüğü Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı’nın “İmece” projesi kapsamında Marmaris’in Söğüt Mahallesi’ndeki Vacide Tugay İlkokulu’nun boyama

çalışmalarına katıldı.

Marmaris ilçesinde şubesi bulunan vakıf, imece projesi kapsamında ilçede bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bunlardan birisi de Vacide Tugay İlkokulu boyama çalışması oldu. Karabacak, proje katılan 20 gençle elinde fırça boya ve badana yaptı.

OKUL YÖNETİMİ PROJEDEN ÇOK MEMNUN
Okul müdürü Yusuf Altıntaş, eğitim kurumunun dış duvarlarının boyanması çalışmasına katılan Karabacak ve katılımcılara teşekkür ederek, “Yerli ve yabancı gençlerin okulumuza gelip bizlere destek vermesi bizi sevindirdi.
Almanya milletvekili Sayın Barış Karabacak’ın da bu çalışmada yer alması bizleri gururlandırdı” dedi

“PROJELERDE GÖREV ALMAK ANLAMLI”
Düzenlen imece projesiyle eline boya ve fırçayı alarak gençlerle birlikte okul boyayan genç siyasetçi Barış Karabacak ise, “Bu gibi sosyal projelerde yer almanın bir insani görev olduğunu düşünüyorum. Birlikte bir şeylere imza atmak güzel bir duygu. Bunu gençlerle birlikte yapmak gurur verici. Özellikle okul öğrencileriyle birlikte okulu onarmak denizli-alman-vekil-okul-boyadi-1daha da zevkli ve anlam taşıyıcı oluyor. Böylece öğrencilerin kendi okullarına sahip çıktığını görüyoruz. Ve gelecek nesiller içinde birşey bırakmak unutulmaz bir ani bırakıyor. Gençlerle birlikte bu tarz sosyal sorumluluk çalışmalarına Denizli de de devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı