REKLAMI GEÇ

Eşleriyle kullandılar

Denizli’nin milletvekili adayları sandıklara eşleriyle birlik oy attılar. Bütün adaylar ‘Türkiye için hayırlı olsun’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2007 Pazar, 00:00

ZEYBEKCİ: YENİ BİR DÖNEM DAHA BAŞLIYOR

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci oyunu Kınıklı’da bulunan Basma Boya İlköğretim Okulunda kullandı. Sabah saatlerinde eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte oy kullanacağı 2378 numaları sandığın başına giden Başkan Zeybekci, seçim görevlilerinden oy pusulasını alarak eşi ile birlikte oyunu kullandı. Oy kullanma işleminden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Zeybekci, “ Bu seçimler vatanımıza milletimize hayırlı olsun. İnsanlar demokratik hakkı olan oy kullanma hakkını kullanarak bugün oyunu kullanıyor. Artık yeni bir dönem daha başlayacak, ülkemize milletimize hayırlı olsun”dedi.

YÜKSEL “SEÇİMİ SONUCU HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel sabah saatlerinde oyunu kullandı. AKP’den birinci sıradan milletvekili adayı olan Yüksel, oyunu Denizli Lisesi 1057 nolu sandıkta kullandı. Eşi Neşegül Yüksel ile birlikte Denizli Lisesine gelen Mehmet Yüksel, ilk olarak sandık yerine baktı ve daha sonra oy kullanmak için sandık başına gitti. Eşi ile birlikte oyunu kullanan Mehmet Yüksel, seçim sonuçlarını akşam hep birlikte göreceklerini söyledi.

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Yüksel, “ Yorucu bir seçim dönemi geçirdik. Tüm seçmenlerimi ziyaret ettik. Onların sorunlarını dinledik. Bu sorunlar için çözümler ürettik. Bugün seçim ve halk sandık başına gidiyor. Halk demokratik bir ortamda oyunu kullanarak, yeni hükümetini seçecek. Akşam saatlerinde hep birlikte seçim sonuçlarını göreceğiz. Vatana millete hayırlı olsun”dedi.

ERÇELEBİ: ”SEÇİMLER ÜLKEMİZİN GENÇLERİ ADINA HAYIRLI OLSUN”

Denizli Endüstri Meslek Lisesi 2385 no’lu sandıkta oyunu kullanan CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Erçelebi, oy kullanmaya eşi Serap Erçelebi ve çocuklarıyla birlikte geldi. Sabahın erken saatlerinde oyunu kullanmak için Denizli Endüstri Meslek Lisesi’ne gelen Erçelebi, oy vereceği sandığa göz attıktan sonra geri döndü ve daha sonra da oyunu kullanmak için ailesiyle birlikte sandık başına geçti.

Seçim sonuçlarının ülkemiz için en hayırlısı olmasını temenni eden Erçelebi, sonuçları heyecanla beklediğinin de altını çizdi. Erçelebi, “Sonuçları akşama hep beraber öğreneceğiz. Dilerim bu seçimler, ülkemiz ve ülkemizin gençliği için en hayırlısı olur. Ben sandıktan umutluyum ve bu inancımı yitirmeyeceğim” dedi.

ALİ RIZA ERTEMUR: “SICAĞA RAĞMEN HALKIMIZ SANDIKTA”

CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Rıza Ertemur, oyunu kullanmak için öğle saatlerinde Denizli Lisesi’ne geldi. Eşi Aslı Ertemur ile birlikte, 2206 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ertemur, Havanın sıcak olmasına rağmen halkın oy kullanma isteğini ‘gurur verici’ olarak değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Rıza Ertemur, öğle saatlerinde oyunu kullandı. Denizli Lisesi 2206 numaralı sandıkta oy kullanan Ertemur, sandığa eşi Aslı Ertemur ile birlikte geldi. Hissedilen sıcaklığın 40 derecenin çok üstüne çıkmasına rağmen seçime gösterilen ilgiden memnun olan Ertemur, sandıkların açılmasıyla beraber tüm Türk halkının sorunlarının biteceğine inandığını sözlerine ekledi. Ertemur, “Bu sıcaklara rağmen halkımızın oy kullanma görevini yerine getirebilmek için sandık başına gitmesi, bizim için ümit ve gurur verici bir davranıştır. Bu sefer halkımız, tek yürek halinde doğru tercihi yapacaktır” dedi.

KAZDAĞLI: “BUNCA ÇABA BOŞA GİTMEYECEKTİR”

Demokrat Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kazdağlı, Eğitim Fakültesi’nde oyunu kullandı. Seçmen kaydı Ankara’da bulunduğu için istediği sandıkta oy kullanma hakkına sahip olan Kazdağlı, oy vermek için Eğitim Fakültesi’nde bulunan 2131 numaralı sandığı tercih etti. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının cevaplarını yanıtlayan Kazdağlı, “Umarım bu Sandık bize uğur getirir” dedi. Havanın çok sıcak oluşuna da değinen Kazdağlı, “Halkımız bu sıcaklarda memleketinin geleceğini belirlemek için sandığa gitti. İnanıyorum ki, bunca zahmet ve çaba boşa gitmeyecektir. Seçim sonuçları, halkımız için en hayırlısı olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı