REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de il yönetimi belirlendi

İYİ Parti’de il yönetimi belirlendi

İYİ Parti’de genel merkez tarafından yeniden il başkanı olarak görevlendirilen Hasan Akgün 72 kişilik il yönetimini belirledi. Akgün ilçe teşkilatlarında yapılanmayı sağladıktan sonra yerel seçim startı vereceklerini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2018 Pazartesi, 11:07

İYİ Parti’de Yasin Öztürk’ün milletvekili seçilmesinin ardından önce yönetim kurulu kararı ile il başkanlığına getirilen ardından ikinci olağanüstü genel kurulda tüm partililerin desteğini alarak görevine devam eden Hasan Akgün bir süre önce genel merkezin tavsiyesi doğrultusunda tüm Türkiye’deki il başkanları gibi istifasını vermişti.

Kısa süre önce genel merkezin yeniden il başkanı olarak görevlendirdiği Akgün 72 kişilik il yönetim kurulunu da belirledi.

İŞTE İYİ PARTİ YÖNETİMİ
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında yeni yönetimini tanıtan Akgün görev yapacağı yönetim kurulu üyelerinin neredeyse yarısını değiştirdi. Yedekleri ile birlikte 72 kişiden oluşan yönetimde şu isimler görev aldı: Abdi Baklan, Adil Aydın, Ahmet Er, Ahmet Kılınç, Ahmet Yavaş, Ahmet Zeki Selamet, Alime Güngör, Alper Alyaz, Arif Zenbil, Ayla Yakalı, Ayşe Çelik, Banu Öcül, Bilal Çelikel, Birsen Kök, Cemalettin Baydar, Cemil Budak, Çağdan Korkmaz Bat, Ergun Mercan, Fatih Coşkun, Fikret Uzkuç, Hakan Orhan, Hasan Cihan, Hasan Hüseyin Bozkurt, Hayriye Ateş, Himmet Kaynak, Hüseyin Erol, Hüseyin Koçlu, Hüseyin Özdemir, İbrahim Afatoğlu, İsmail Kaya, İsmail Yengeç, Kazım Özdağ, Kerem Karaalp, Kaziban Özyer, Mehmet Ertuğrul Gökçe, Mustafa Bozkurt, Mustafa Girin, Mustafa Kemal Şahan, Namık Demirci, Nuri Kabukçu, Oğuz Döngel, Oğuz Güler, Osman Akkoyun, Özgür Maltaş, Özgür Nalbant, Özkon Bosun, Pelin Çetinalp, Raziye Akışık, Recai Orhan, Sadık Başeren, Savaş Sütçü, Selami Akdağ, Serdar Türkmen, Sertaç Sarıaslan, Sultan Pişken, Süleyman Semerci, Şahin Cengiz, Şefik Süzgün, Şule Namlı, Türkay Berberoğlu, Uğur Çizmecioğlu, Uğur Sağlamöz, Ülkü Eryılmaz, Ünal İncegür, Yalçın Bedel, Yasemin Balcı, Yusuf Erdem, Yücel Yılmaz, Zehra Zenbil, Zeliha Baysan, Zeynep Sözeri.

İLÇE YÖNETİMLERİ BELİRLENECEK
Denizli’de yönetim kurulları açıklanmayan bazı ilçelerde kısa süre içinde görevlendirmelerin tamamlanacağını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “72 arkadaşımızı İYİ Parti’yi yönetmek üzere davet ettik. İyi Parti’yi geleceğe taşıyacak gençler ve tecrübesini yansıtacak değerli siyasetçilerden oluşan bir yönetim şekillendi. İlçe teşkilatlarında da görevlendirmeler tamamlandıktan sonra yerel seçimlere odaklanacağız” dedi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olan herkese kapılarını açtıklarını anlatan Akgün, “Genel seçimlerde Denizli’de başarılı olduğumuza inanıyorum. Burada bir siyasi rakiple değil, devlet olanaklarını kullanan bir erkle mücadele ettik. Bir milletvekili çıkardık. Yerel seçimlerde bu başarıyı daha da yukarı çıkaracağız. Denizli’de tüm belediyelere talibiz. Karşımızda devlet imkanlarını kullanmazsa tüm belediyeleri alacağımıza inanıyorum. Denizli’nin her köşesinde güçlüyüz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı