REKLAMI GEÇ

Kulislerde bakan toto oynanıyor

Kulislerde bakan toto oynanıyor

AK Parti’nin başına geçecek isim beklenildiği gibi Ahmet Davutoğlu oldu. Bir hafta sonra AK Parti Genel Başkanlığı, dolayısıyla başbakanlık koltuğuna oturacak isim netleşince, sıra kabine değişikliğine geldi. Başkantte “Kalacak bakanlar, gidecek bakanlar ve kabineye yeni girecekler” diye “bakan toto” oynanmaya da başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 11:59

Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına veda ederken, velihatını Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olarak açıkladı. Davutoğlu, 27 Ağustos’taki olağanüstü kongrede AK Parti Genel Başkanlığına seçilecek. Bir gün sonra Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı görevini devralmasıyla da 62. hükümeti kurmakla görevlendirilecek.

ZEYBEKCİ, KALACAK MI GİDECEK Mİ?
Ankara’daki “bakan toto”da, görevine devam edecek mi, kabine dışı kalır mı sorusunun en fazla sorulduğu isimlerden birisi de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci. İnternethaber yazarı Ömer Şahin’e göre,Zeybekci yeri sağlam olanlardan.

Diğer yandan kulislerde konuşulanlara göre, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in kabinede yer alıp almaması, Zeybekci’ninkonrumu etkileyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı