REKLAMI GEÇ

MHP’li Başkan’ın CHP’li dostuna vedası

MHP’li Başkan’ın CHP’li dostuna vedası

Pamukkale’de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Makine Mühendisi Devrim Kuşçu, sevenlerini yasa boğdu. CHP’li kimliği ile tanınan Devrim Kuşçu için başsağlığı dileyenlerden biri de MHP İl Başkanı Yasin Öztürk’tü. Öztürk’ten gelen bu insani davranış, toplumun ideolojik ve siyasi olarak ayrıştığı kaygılarının dile getirildiği bir dönemde gelecek adına umut verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 13:33

Son dönemde ideolojik olarak toplumun ayrıştığı kaygıları dile getiriliyor. Bu kaygıları doğrular örnekleri sıkça görmeye başladık. Ancak, insanlığın, sevginin, dostluğun öncelikli olduğu, ideolojilerin geri plana atıldığı, gelecek adına duyulan kaygıları gideren umut verici olaylara da tanık oluyoruz.

Acı bir olayın ardından gerçekleşse de MHP İl Başkanı Yasin Öztürk’ten bu anlamda örnek bir çıkış geldi. CHP üyesi Makine Mühendisi Devrim Kuşçu’nun trafik kazasında yaşamını yitirmesinin ardından kişisel facebook hesabından paylaşımda bulunan MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, “Siyasi görüşün ne olursa olsun ADAM’dın. Meslekdaşım,dostum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” ifadeleriyle başsağlığı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı