REKLAMI GEÇ

Radyodan seçmenlerine ulaşıyor

Bağımsız Türkiye Partisi Denizli Birinci Sıra Milletvekilli Adayı İskender Doğan, tüm siyasi partilere kızarak ilginç bir çalışma başlattı. Partilerin araçlarla dolaşmasına kızan Doğan, partilerin kendisi gibi radyodan seçmenlerine ulaşmasının önerdi

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2007 Pazar, 00:00

22 Temmuz seçimleri için hazırlıklarına devam eden milletvekili adayları bir taraftan seçmenlerini ziyaret ederken bir taraftan da seçim araçlarını şehir merkezlerinde dolaştırarak kendilerini seçmenlere anlatmaya çalışıyorlar. Adayların bu seçim çalışmalarına tepki gösteren BTP Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı ve 30 yıldır radyo dj görevi yapan İskender Doğan tepki gösterdi. Şehir merkezinde aşırı sesle parti tanıtımı yapan araçlara tepki gösteren Doğan, kendisi gibi milletvekili adayı olan meslektaşlarına seslenerek, radyodan kendilerini anlatmasını istedi.

Seçimde ortaya çıkan ses kirliliğinin önlenmesi için kendisi gibi radyodan seçmenlerine seslenilmesi gerektiğini söyleyen BTP adayı İskender Doğan, “ 30 yıldır Denizli Doğuş Radyoda DJ olarak görev yapmaktayım. Yeni bir siyasetçi olarak insanlarımızı rahatsız etmemiz gerektiği düşüncesindeyim. Bunun için seçim çalışmalarımı ve seçmenlerime ulaşmak için radyoyu kullanıyorum. Tüm adaylarımızda böyle yapsınlar. İnsanları rahatsız etmeyelim.”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı