REKLAMI GEÇ

Siyasetçiler bu iftarda buluştu

Siyasetçiler bu iftarda buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeği siyasetçileri bir araya getirdi. AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerinin bir araya geldiği iftara Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuşması damgasını vurdu. Zeybekci, “Bu ülkede kardeş kavgasını hedefleyen bu hainleri, bu memleketten temizlenene kadar, kökleri kazınana kadar bu millet mücadelesine devam edecektir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2016 Pazar, 09:12

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Denizli’de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Polisevi’nde düzenlendiği iftar yemeğine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Eşi Ayşen Zeybekci, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Selma Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, merkeze atanan Vali Şükrü Kocatepe, diğer protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte iftar yemeğinden önce şehit aileleri ve gazilerle selamlaştı, çocuklarla ilgilendi, sohbet etti.

ZEYBEKCİ’DEN TERÖR VURGUSU
İftar yemeğinin ardından konuşan Bakan Zeybekci, bu milletin var olduğu günden bu yana asla esir olmadığını, asla dizlerinin üzerine çökmediğini ve aman demediğini belirterek, “Bu millet Dünyanın her yerinde şehit verdi, onun için böyle büyük millet olduk. Amaçları ve gayeleri bu ülkeyi bölmek, bu milleti parçalamak, bu ülkede kardeş kavgasını hedefleyen bu hainleri bu memleketten temizlenene kadar, kökleri kazılana kadar bu millet mücadelesine devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu süreçte ciğerimiz dağlanıyor ve ciğerparelerimizi toprağa veriyoruz. Ama inanıyor ve biliyoruz ki; onlar ölüler değildir. Onlar ay yıldızlı bayrağımız gibi bu vatanın tüm hudutlarında İslam coğrafyasının her santimetre karesinde dalgalanmaya devam edecekler. Rabbim, bu bayrağın dalgalanışını durdurmasın, minarelerden ezanları dindirmesin ve bu ülkedeki hainleri güldürmesin, birlik ve beraberliğimi bozmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı