REKLAMI GEÇ

VATAN’A HONAZ’DA BÜYÜK İLGİ

VATAN’A HONAZ’DA BÜYÜK İLGİ

Seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi milletvekili adayı Mehmet İyice Honaz’da vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve çiftçinin sorunlarını dinleyen İyice, Vatan Partisi’nin çözüm projelerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2015 Cuma, 14:33

Vatan Partisi milletvekili adayı Mehmet İyice ve babası Köy Enstitüsü mezunu, Honaz’da uzun yıllar görev yapmış Cumhuriyet öğretmeni Ziya İyice partililerle birlikte Menteşe, Kocabaş, Dereçiftlik, Kızılyer ve Aydınlar mahallelerini gezerek esnaf ve köylüyle buluştu.

Honazlılar, mevcut ekonomik durumdan ve açılım politikalarından yakındı. Vatan Partisi’nin projelerini ve sorunlara çözüm önerilerine anlatan İyice, “Sağ-sol yok. Vatan’da birleşiyoruz. Seçim zamanında bir kere gelip boy gösteren partilerden olmayacak, dertlerinize birebir çözüm bulacağız. Biz rant peşinde değiliz. Emekçinin yanındayız ve üretenin, çalışanın hakkını almasını sağlayacağız. Ülkemizi bölücü kuvvetlerin eline bırakmamak için Vatan’da birleşiyoruz” dedi.

“152 ADA VATANDIR”
Kızılyer’de esnaf gezisinin ardından parti heyeti Emekli Hava Subayı Mehmet Ali Başkaya’nın evini ziyaret etti. 26 Nisan’da Kuşadası’nda yapılacak olan 152 Ada Vatandır Mitingi’ne ailesi ile birlikte geleceğini söyleyen Mehmet Ali Başkaya, “Artık bekleyecek zaman yok hepimizin elinden geleni yapması gerekiyor. Vatan savunmasında ben ve ailem de yerimizi alacağız.’ dedi.
Kızılyer’den sonra Vatan Partisi milletvekili adayı Mehmet İyice’nin babası emekli öğretmen Ziya İyice’nin öğrenim gördüğü ve çok uzun yıllar öğretmenlik yaptığı Aydınlar Mahallesi (Köyü) ziyaret edildi.

Vatan Partilileri büyük bir sevgiyle karşılayan Aydınlar halkı eski komşuları İyice ailesini destekleyeceklerini dile getirdiler. 26 Nisan mitingi için katılım listelerinin doldurulduğu mahallede partililer ev ev dolaştı. Vatan Partililer gittikleri her yerde ilgiyle karşılandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı