REKLAMI GEÇ

Yüksel AK Parti’nin nöbetçi vekili

Yüksel AK Parti’nin nöbetçi vekili

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) düzenlemesinin görüşüldüğü kavgalı oturum gün ışığına kadar sürerken, AK parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Meclis’te sabahlayanlardan oldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2014 Cumartesi, 10:04

TBMM Genel Kurulu’nda yine yumruk ve tekmeler konuştu. Hükümet, tartışmalar üzerine rafa kaldırdığı HSYK düzenlemesini bir kez daha Meclis’e taşıyınca tansiyon yükseldi. Genel Kurul’da tasarıdaki bir maddenin çıkarılması için verdiği önerge üzerine konuşurken, gerginlik başladı.

Süresi bittiğinde kürsüden ayrılmayınca AK Parti milletvekilleri etrafını sardı. Ardından AK Partili Katip Üye Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Tezcan’a arkasından sarıldı ve savurarak kürsüden uzaklaştırdı. Bunun üzerine arbede çıktı. Kavgaya karışan milletvekilleri birbirlerine yumruk ve tekme savurdu. Yüzüne yumruk gelen CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, hastaneye götürüldü. Korutürk’ün burnunda kırık meydana geldiği bildirildi.

Bu arada, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, sosyal medyadan bu sabah Meclis Genel Kurul Salonu’ndan bir fotoğraf paylaştı. Yüksel, “Saat 07.15 iyi sabahlar. Cuma günü 14.00’te başlayan Meclis Genel Kurul çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı