REKLAMI GEÇ

Filiz, gençleri kabul etti

Filiz, gençleri kabul etti

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, seçim sürecinde gençlere güvendiğini ve fedakar bir çalışma beklediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2018 Çarşamba, 14:39

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 5. Denizli İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde Gençlik Kolları Başkanı seçilen Gökhan Akbulut ve yönetimini kabulünde yaptığı konuşmada, gençlerin arkalarındaki gizli güç olduğunu vurguladı.

Akbuluk ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileyen Filiz, “Bizim için gençler, siyasetin heyecanıdır, dinamizmidir, siyasetin asil ve coşkulu damarıdır. Hiçbir faaliyet, hiçbir toplantı gençlerin gözündeki ışığa ve umuda şahit olmak kadar, o umut ve ışığı arttırmaya vesile olmak kadar mutluluk vermiyor. Siz gençler, aydınlık yarınların umut meşalelerini taşıyorsunuz. Bizim siyasetten muradımız istiklal ruhunu istikbale taşımaktır. Bu felsefe en çok da gençliğimiz tarafından, AK Parti gençliği tarafından paylaşılmış ve sahiplenilmiştir. Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında hisseden siz genç kardeşlerim, mazinin mirasçıları, geleceğin kılavuzları, liderlerisiniz. Size daima güvendik, güvenmeye devam edeceğiz. Büyük mütefekkir Necip Fazıl’ın da dediği gibi ‘zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik.’ İşte sizi böyle görüyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Önümüzdeki seçim sürecinde sizlere güveniyor ve fedakar bir çalışma bekliyorum” dedi.

Akbulut da Denizli 6. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti İl Başkanı Filiz’e görevinde başarılar dileyerek, “Bu süreçte herkese önemli görevler düşüyor. Önümüzde önemli bir seçim var. Gençler olarak çok çalışmalı, önemli katkılar koymalıyız. AK Parti Gençlik Kollarına çok iş düşüyor. Bizim burada girmediğimiz sokak ve köşe bırakmamamız lazım. Her daim iri, diri, bir ve beraber olduğumuzu ve seçimlerde Gençlik Kolları olarak farkımızı göstereceğimizi belirtiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı