REKLAMI GEÇ

Ertemur: “Erken seçime hazırız, OHAL’i kaldırın”

Ertemur: “Erken seçime hazırız, OHAL’i kaldırın”

Erdoğan’ın açıkladığı erken seçim kararına CHP kanadından ilk tepki İl Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan geldi. İl Başkanı Ertemur, hem Denizli, hem de genel merkez olarak seçime her zaman hazırız. Bunun ne zaman olacağının önemi yok. Ancak, demokratik bir yarış için OHAL’i derhal kaldırın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 16:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı erken seçim açıklamasına ana muhalefet partisi CHP’nin İl Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan da değerlendirme geldi.

Denizlihaber.com’a açıklama yapan Ertemur, “Dün de söylemiştik, bugün de aynı şeyi tekrarlıyoruz. Seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapmak isterlerse istesinler biz hazırdık” dedi.

Erken seçim beklentilerinin uzun süredir olduğun belirten Ertemur, “Parti olarak bunun altyapısını oluşturmuştuk. Denizli örgütü olarak, genel merkezimiz olarak biz daima hazırız. Bizim için seçimlerin erkene alınması, hatta 2 ay sonra gibi kısa süre içinde yapılacak olması da problem değil” diye konuştu.

Ancak ortada OHAL gibi ciddi bir sorunun durduğun hatırlatan CHP’li Ertemur, “OHAL’in uzatılmasının hemen ardından erken seçim kararı alınması manidar. OHAL’in uzatıldığı bir ortamda erken seçimin ne kadar sağlıklı olacağı tartışılır. Demokratik bir yarış, eşit koşullarda bir mücadele için OHAL’in derhal kaldırılması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı