REKLAMI GEÇ

İYİ Parti 1. olağan kongresini yapıyor

İYİ Parti 1. olağan kongresini yapıyor

Meral Akşener liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı, 1. Olağan Kongresi’ni yapıyor. Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek kongreye mevcut İl Başkanı Yasin Öztürk’ün tek aday olarak katılması bekleniyor. Kongrede 585 delege sandık başına gidecek, başkan ve yönetimini belirleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2018 Cumartesi, 15:22

Denizli genelinde teşkilatlanmasını tamamlayan, kısa süre önce de tüm ilçelerde ilk kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti’de il kongresi heyecanı yaşanıyor.

Pazar günü (yarın) Sarmaşık Düğün Salonu’nda saat 12.00’de başlayacak olan İYİ Parti 1. Olağan İl Kongresi’nde 585 delege sandık başına gidecek, yeni yönetim için oylarını kullanacak.

ÖZTÜRK RAKİPSİZ
İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyesi ve ilk ilk başkanı olarak 11 Kasım 2017’den bu yana görev yapan İL Başkanı Yasin Öztürk’ün kongreye rakipsiz gitmesi bekleniyor.

Yeni yönetim kurulu aday listesini de uzun süren görüşmelerin ardından tamamlayan Öztürk’ün, yeni yönetimde sürpriz isimlere de verdiği konuşuluyor.

ÖZTÜRK’TEN KONGRE ÖNCESİ MESAJ
İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, 11 Kasım 2017’den bu yana Genel Başkan Meral Akşener’in oluruyla Denizli’deki teşkilatları kurmak için göreve getirildiğini belirterek, ilk gündün bu uyana yüksek bir eforla çalıştıklarını söyledi.

3-14 Şubat tarihleri arasında 18 ilçede kongreleri tamamladıklarını ve il kongresinde oy kullanacak 585 delegenin belirlendiğini anlatan Öztürk, “1. olağan kongremizi11 Mart Pazar günü Sarmaşık Düğün Salonu’nda yapacağız. Kongreler siyasi partilerin düğünüdür, toyudur. Her ne kadar seçme ve seçilme faaliyetleriyle yönetim organlarının seçimi yapılıyor olsa da; büyük bir dayanışma ruhuyla ve demokratik olgunlukla gerçekleştireceğimiz kongremizin siyaset arenasındaki kuvvetli varlığımızı içine sindiremeyenlere İYİ bir cevap teşkil edeceğine inancım sonsuzdur” dedi.

İYİ Parti’nin toplumun her kesiminden insana kucak açan, vatanını, milletini, devletini seven herkesin yer bulabileceği bir oluşum olduğunu anlatan Öztürk, “İYİ Parti, yaşadığımız kutuplaşma ve ayrıştırma politikasına son vererek ülkemizde zedelenmiş olan birlik ve beraberliği yeniden tesis etmeye ant içenlerin yer aldığı cesur yürekli, İYİ insanlarla azim ve kararlılıkla doğru bildiği hâk yolda yürümeye, mücadele etmeye devam edecektir. Denizlili hemşerilerimizi ve partililerimizi kongremizi onurlandırmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı