REKLAMI GEÇ

Türkaslan: ”Türk halkı Beştepe’den büyüktür”

Türkaslan: ”Türk halkı Beştepe’den büyüktür”

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkan Şule Türkaslan parti merkezinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya DYP üyeleri de katıldı. Vatandaşları sandığa çağıran Türkaslan, “Genel Başkanımız Meral Akşener, cumhurbaşkanı adayımızdır. Bunun için tüm kanuni süreçler partimiz tarafından uygulamaya konularak Türk milletinin 25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanmasını sağlayacağız. Türk halkı Beştepe’den daha büyüktür” dedi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 16:35

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkan Şule Türkaslan ve yönetim kurulu üyeleri, parti merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmaya, DYP üyeleri de katıldı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için imza verdi.

Erken seçim kararını ve yaşanan gelişmeleri değerlendiren Türkaslan, destek veren DYP’lilere teşekkür etti, “Ne sağcıyız, ne solcuyuz. Resmi olmasa da görülen bir ittifak var, bizi destekliyorlar. Bizim Türk milleti ile ittifakımız var” diye konuştu.

Seçim tarihinin 18 Nisan’da yapılan yarım saatlik görüşme ile belirlendiğini ifade eden türkaslan, “81 milyonun geleceğini doğrudan etkileyecek bu kararın yarım saat içerisinde alınmış olması, bu işin evvelinin olduğunu göstermiştir. Bu durum manidardır. Bu süreci milletimiz yakından takip ederek, gereken cevabı 24 Haziran’da sandıkta verecektir” dedi.

“KAN DEĞİŞİMİ GEREKLİDİR”
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza hakkında da açıklamalarda bulunan Türkaslan, çıkan tüm engelleri aşacaklarını söyledi. Türkaslan, “Yüksek Seçim Kurulu’ndan müspet ya da menfi ne karar çıkarsa çıksın, müstakbel cumhurbaşkanımız Sayın Meral Akşener, 100 bin imza ile aday olacağını daha önce kamuoyuyla defalarca paylaşmıştır. Dolayısıyla İYİ Parti’nin baskın seçime hazırlıksız yakalandığı gibi iddialar asılsızdır. Aksine bizler İYİ Parti saha ekibi, il başkanlığımız ve genel merkezimiz ile ilk günden beri yoğun ve koordineli çalışarak hazırlığımızı tamamladık. Bizler bu seçimlerin biran evvel olmasını hep arzu etmiştik. Çünkü ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve politik darboğazdan çıkabilmesi için ivedilikle kan değişimi gereklidir” dedi.

“DÜNYA 5’TEN BÜYÜK, TÜRK HALKI BEŞTEPE’DEN DAHA BÜYÜK”
Vatandaşları 24 Haziran’da sandığa davet eden İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Şule Türkaslan, “Türk milletinin 25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanmasını sağlayacağız. Bunun için tüm Denizli halkını korkmadan, umutsuzluğa kapılmadan ‘Benim oyumla ne olur’ düşüncesinden arınıp, 24 Haziran’da oy kullanmaya davet ediyoruz. Sandık namusumuzdur, çocuklarımızın geleceğidir. Sandık ve seçim güvenliğinin en büyük teminatı İYİ Parti ve ‘İyilik’ hareketi üyeleridir. Unutmayın, Dünya beşten büyüktür, Türk halkı Beştepe’den daha büyüktür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/