REKLAMI GEÇ

Birtürk: “İttifakla yüzde 55-60’ı buluruz”

Birtürk: “İttifakla yüzde 55-60’ı buluruz”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, erken seçim kararının açıklanmasının ardından iddialı açıklamalar yaptı. Birtürk, “İttifakla yüzde 55-60’ı buluruz. İki gücün birleşmesiyle seçimden rahat bir sonuç çıkar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 17:21

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, erken seçim kararının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede iddialı açıklamalar yaptı.

İki hafta önce Genel Başkanları Devlet Bahçeli ile bir araya geldiklerini ve bu sürecin ipuçlarını aldıklarını belirten Birtürk, “Bunun olması gerekiyordu. Ankara’da bürokrasi tıkandı, kimse iş yapamaz hale geldi. Sürecin uzaması sıkıntılıydı. Bu sorun bir an önce çözülmeli, seçime gidilmeliydi” dedi.

Seçime her zaman hazır olduklarını anlatan Birtürk, “Biz Denizli’de büyükşehir dahil 20 belediye başkan adayımızı bile belirledik, genel merkezimize sunduk. Bu süreci daha önceden öngörmüştük” dedi.

AK Parti ile yapacakları ittifakın ardından seçimlerin rahat geçeceğini ifade eden Birtürk, “İttifak ile seçimlerden yüzde 55-60 gibi bir sonuç çıkar. Seçimde hiçbir sıkıntı olmak, iki gücün birleşmesi rahat bir sonuç çıkarır” dedi.

Cumartesi günü partinin kurmaylarının Kızılcahamam’da bir araya geleceğini hatırlatan Cafer Birtürk, “MYK üyeleri, milletvekilleri ve il başkanları Kızılcahamam’da bir araya geleceğiz. Bu toplantıda süreci de netleştirmiş olacağız. Bu toplantının ardından daha net değerlendirmeler yapabiliriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/