REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: “İç kavgaya hayır!”

Kasapoğlu: “İç kavgaya hayır!”

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, 16 Nisan referandumu öncesi kamplaşmanın geride kaldığını belirterek, “ABD merkezli fitneye ve PKK’nın sokak çağrılarına karşı milletimizi birliğe çağırıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 14:54

Parti merkezinde basın toplantısı düzenleyen İbrahim Kasapoğlu, 16 Nisan referandumunu değerlendirdi, sağduyu çağrısı yaptı.

“Takvime bakınız, bugün 19 Nisan. 16 Nisan öncesinin kamplaşması arkada kalmıştır” diyen Kasapoğlu, Anayasa değişikliğine ilişkin Evet-Hayır olayının kesinlikle arkada bırakılması gerektiğini kaydetti.

Kasapoğlu, “Türkiye’nin geleceğini kurtaracak mevzi, vatan savaşı mevzisidir. Artık milletçe vatan savaşı mevzisindeyiz. Halk oylaması, yüzde elliye yüzde elli eşitlikle bitti. Bu maçın galibi ve mağlubu yoktur. Şimdi beraberlik zamanıdır. Türkiye’nin sorunları beraberlikle çözülür. Evet diyenler de bizdendir, Hayır diyenler de bizdendir. Şimdi Evet diyenlerin ve Hayır diyenlerin el ele verme zamanıdır” dedi.

Türkiye’yi Evet-Hayır kamplaşmasına sokmanın yanlış olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, “Önümüzdeki tuzağı görmeliydik. Bugün o kamplaşmayı sürdürmek, daha büyük yanlıştır. Çünkü tuzağın hemen önüne gelmiş bulunuyoruz. ABD merkezli fitne ve fesat kampanyasını herkes görmeli. PKK’nın ve HDP’nin sokak çağrıları, o kampanyanın emrindedir. Halk bu çağrılara itibar etmiyor ve etmeyecektir. Bugün sokak çağrısı, iç kavga çağrısıdır. Bu koşullarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın iki yüzyıllık hesaplaşmadan söz etmesi, kamplaşmadan medet uman dış fitnecilere fırsat vermekten başka bir anlam taşımıyor. AKP yönetimi kamplaşmayı derinleştiren söylemlere artık son vermelidir. CHP yönetimi, PKK’nın sokak çağrılarına zemin hazırlayan ‘tanımıyoruz, tanımayacağız’ gibi kışkırtmalara derhal son vermelidir. CHP yönetimi, HDP ile el ele vermeyi derhal bırakmalıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı