REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: İncirlik eşkıya yuvası

Kasapoğlu: İncirlik eşkıya yuvası

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, komşu ülkelerle dostuluğun korunabilmesi için mutlaka İncirlik Üssü’nün kapatılması gerektiğini söyledi. Kasapoğlu, “İncirlik Üssü eşkıya yuvasıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2017 Çarşamba, 15:34

Tavas’ta toplantı düzenleyen ve kampanya ile ilgili bilgi veren Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Denizli sanayisinin ve tekstilinin geleceğinin komşu ülkelerle dostluk içinde olmaktan geçtiğini söyledi.

Kasapoğlu, “İncirlik Üssü bir eşkıya yuvasıdır. Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var. Bu nedenle Adana’daki İncirlik Üssü derhal Türk Ordusu denetimine alınmalıdır. Devekuşu gibi kafamızı kuma gömmenin alemi yok! İncirlik Üssü Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir” dedi.

PKK ve Fetullah Terör Örgütü’ne karşı milletçe büyük bir mücadelenin içine girildiğini ve vatan savaşı verildiğini anlatan Kasapoğlu, “Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var. Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor. Amerikan tankları PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye’ye çevirmiş bulunuyor. Dahası, İncirlik Üssü, 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. Apaçık ortadadır, İncirlik Üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. İncirlik Üssü, Amerika’nın Türkiye hükümetini devirme ve Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı