REKLAMI GEÇ

Güleç: “Vatan Partisi iktidarında sosyal yardıma gerek kalmayacak”

Güleç: “Vatan Partisi iktidarında sosyal yardıma gerek kalmayacak”

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı bir bölgede halkla buluşan adaylar, Vatan Partisi’nin projelerini anlatıyor, destek istiyor. Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, Vatan iktidarında kimsenin sosyal yardıma ihtiyaç duymayacağını, kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 16:55

1 Kasım seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Vatan Partisi milletvekili adayları pazarcı esnafının sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor. Vatan Partisi milletvekili adayları Mustafa Güleç, Mehmet İyice ve Mahmut Pak 1200 Evler ve Bağbaşı pazarlarını gezdi.

Pazarcılarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Güleç, İyice ve Pak, Vatan Partisi iktidarında üreten, ürettiğini pazarlayan bir sürecin başlayacağını ifade etti.

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, iktidarın yaptığı kömür yardımlarını hatırlatarak, Vatan Partisi’nin halkı muhtaç duruma düşürüp daha sonra yardım yapan partilerden olmadığını söyledi.

Güleç, “Vatan Partisi fabrikalar kurarak, özelleştirilen işletmeleri yeniden kamulaştırarak, vatandaşı tarım yapmaya teşvik eden politikalarla ülkedeki işsizlik sorununu çözecek. Herkes kendi kömürünü kendisinin alabilecek. Herkesin ekonomik refah içinde yaşayabileceği halka dayanan güçlü bir devlet ortaya çıkarılacak” dedi.

Ziyaretlerde, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili kazandığı büyük başarı da gündeme geldi. Vatandaşlar, Vatan adaylarına elde edilen kazanımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi, destek sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı