REKLAMI GEÇ

Korkmazcan: Muhalefet emperyalislere mesaj yolluyor

Korkmazcan: Muhalefet emperyalislere mesaj yolluyor

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, CHP ile MHP’nin Kemal Derviş ve Durmuş Yılmaz üzerinden emperyalislere “Biz, AKP’den daha iyi hizmet ederiz” mesajını verdiğini öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2015 Pazar, 16:45

Vatan Partisi’nin düzenlediği “Vatan ve Emek Kurultayı”, Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İşçi ve memurların sorunları ile örgütlenmenin önündeki engellerin ele alındığı toplantıda konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, CHP ve MHP’ye sert sözlerle yüklendi.

“KEMAL DERVİŞ SİSTEMİ YIKTI”
CHP’yi Kemal Derviş üzerinden eleştiren Korkmazcan, “Kemal Derviş, bir dönem görev yaptı ve sistemi yıktı. Kendisinden istenilenleri eksiksiz uyguladı. Bunun sonucunda milli varlıklarımızın yüzde 70’i yabancıların eline geçti. Şimdi CHP ne diyor? İktira olursak Derviş’i Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı yapacağız. Bununla bir yerlere ‘sizin istediklerinizi biz daha iyi yaparız’ mesajını veriyor. Bizim oralarda bir söz vardır ‘uydum akıllı’ diye. Madem uydum akıllı olacaksın milletten niye oy istiyorsun?” dedi.

“MHP DURMUŞ YILMAZ’LA MESAJ VERİYOR”
MHP’nin de Kemal Derviş politikalarını uygulayacağını Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz’ı Uşak’tan milletvekili adayı yaparak gösterdiğini söyleyen Korkmazcan, “Durmuş Yılmaz, Merkez Bankası Başkanlığı sırasında Derviş politikalarını uygulamıştır. MHP, Durmuş Yılmaz’a iktidar olduğunda ekonominin sorumluluğunu verecektir. Bu da ‘bak biz sizin politikalarınızı destekliyoruz’ mesajıdır. CHP Kemal Derviş’i, MHP de Durmuş Yılmaz’ı aday göstererek, emperyalistlere ‘AKP’den daha iyi hizmet ederiz’ mesajı vermektedir” diye konuştu.

“EKONOMİ KAYAYA TOSLADI”
İktidarı da eleştiren Korkmazcan, “AKP 13 yıldır uyguladığı Derviş ekonomisini güncelleyeceğini söylüyor. Artık bugünkü duruma bakıldığında o politikaları sürdürecek halleri kalmadı. Ekonomi kayaya tosladı. Sürdürülebilmesi ancak sopayla olur. AKP’ye oy vermek, bugünkü durumun daha da kötüye gitmesi anlamındadır. AKP’nin hiçbir uygulaması hak ve adalet taşımıyor. Tek dertleri istenilen sistemi oturmaktır” ifadelerini kullandı.

ÖRGÜTLENMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ ANLATTILAR
Toplantıya konuşmacı olarak katılan Vatan Partisi MKYK Üyesi Mehmet Akkaya, Denizli İşçi Derneği Başkanı Halis Özkan, tekstil işçisi Mustafa Koçak ve İşçi Sendika Büro Üyesi Cengiz Çerçil de, örgütlenmenin önündeki engelleri dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı