REKLAMI GEÇ

Perinçek: Ülke bütünlüğü tehlikede

Perinçek: Ülke bütünlüğü tehlikede

Vatan Partisi Denizli 10. Olağan İl Kongresi’ne katılan Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Açılım ve Çözüm Süreci” konusunda dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uyardıklarını belirterek, “Biz ülkeyi bölersiniz demiştik. Gelinen nokta bizim haklı olduğumuzu gösteriyor. Vatan bütünlüğü tehlikede” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2016 Pazar, 16:50

Vatan Partisi Denizli 10. İl kongresi Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden parti önderi Mustafa Koçak’ın ismi verilen kongreye, Genel Başkan Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ile partililer katıldı.

denizli-vatan-partisi-dogu-perincek-ic

ALKIŞLARLA KARŞILANDI
İl Kongresi başladıktan sonra salona gelen Genel Başkan Perinçek, partililer tarafından alkışlarla karşılandı. Muğla İl Kongresi’nden Denizli’ye geldiğini söyleyen Perinçek, orada gördüğü ışığı Denizli’de de gördüğünü belirtti, karşılaştığı coşkudan dolayı partililere teşekkür etti.

BİZ UYARMIŞTIK
Türkiye’de yaşanan siyesi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdiği konuşmasında, Vatan Partisi’nin “Açılım ve Çözüm Süreci” ile ilgili “Türkiye’yi bölersiniz” uyarısını yaptıklarını hatırlatan Perinçek, “Terörle, anlaşma yapamazsınız, silahsız mücadele edemezsiniz. Onlara onların anlayacağı dilden cevap vermek zorundasınız. Biz Vatan Partisi olarak açılım ve çözüm süreci hakkında Tayyip Erdoğan’ı uyardık. Şimdi bizim dediğimiz yere gelindi. Şimdi asker ve polis silahla terör örgütleriyle mücadele ediyorsa, bu bizim, Vatan Partisi’nin ne kadar haklı olduğunu göstergesidir” dedi.

denizli-vatan-partisi-dogu-perincek-ic-1

VATAN BÜTÜNLÜĞÜ TEHLİKEDE
Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında, sivil toplum örgütlerinde yürütülen FETÖ operasyonlarına da değinen Perinçek, “40 yıldan beri Gülen Terör Örgütü’ne karşı da uyarılarda bulunduk. ABD ile işbirliği içerisinde hareket eden Gülen’in terör örgütü olduğunu söyledik. Bugün emniyet içerisinde, savcılar arasında Gülen Örgütü üyeleri temizleniyorsa, bu da Vatan Partisi’nin başarısıdır” dedi.

Perinçek, bugün gelinen nokta da ise vatan bütünlüğünün tehlikede olduğunu ileri sürdü.

denizli-vatan-partisi-dogu-perincek-ic-2

24 SAAT BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
Kongrede partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Denizli Hasan Korkmazcan ise konuşmasında partililerden Vatan Partisi’ni, programını ve yeni Anayasa ile ilgili süreci ev ev, mahalle mahalle dolaşıp anlatmalarını istedi. Korkmazcan, “Takıldığınız yerde, bana sormak istediğiniz ve benim anlatmamı istediğiniz her türlü konularda, beni arayabilirsiniz. Telefonum 24 saat açık. İçinde Türk ve Atatürk olmayan anayasa istemiyoruz. Bunu yaptırmamak için de her platformda mücadele edeceğiz” dedi.

Korkmazcan ayrıca Büyükşehir Yasası’nın, yerleşim yerlerinin kimliklerinin yok edildiği bir yasa olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle Denizli Büyükşehir’den kurtulmalıdır. Büyükşehir’i isteyenlerin de istifasını istemeliyiz” diye konuştu.

denizli-vatan-partisi-dogu-perincek-ic-3

KASAPOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
Konuşmaların ardından Genel Kurula geçildi. Mevcut İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, tek başkan adayı olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı