REKLAMI GEÇ

“ Saray savaşı değil vatan savaşı”

“ Saray savaşı değil vatan savaşı”

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı Gazi İlkokulu yanında ” Saray Savaşı Değil, Vatan Savaşı” konulu stant açtı.”Biz de askeri görev almak istiyoruz” imza kampanyası başlatan Vatan Partisi Denizli İl saymanı Mehmet Çobanoğlu, “Bizde güvenlik kuvvetlerimizin yanında olmak ve birlikte ölmek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 09:43

Terör olaylarını protesto etmek amacıyla başlatılan imza kampanyası hakkında bilgi veren Vatan Partili İl Saymanı Mehmet Çobanoğlu, “Yıllardır AKP hükümetleri ‘Açılım’ süreçleri ile yurdumuzu bölünme noktasına getirmiştir” dedi.

Mehmet Çobanoğlu açıklamasına şöyle devam etti: “Muhalefet ise majestelerinin muhalefeti durumunda hiç bir varlık gösterememekte ve çözüm yolu gösterememektedirler. Daha doğrusu çözümleri yoktur. Türk Milleti olarak bu zorlu süreçten büyük bir kararlılıkla, başarılı olarak çıkacağız. Vatan Partisi olarak siyasi partileri ve yurttaşlarımızı ‘teröre karşı Türkiye cephesinde’ birleşmeye çağırıyoruz. Bütün dünyaya buradan ilan ediyoruz, Cumhuriyetimizi yıkacak ve vatanımızı bölecek hiç bir güç tanımıyoruz. İnsanlık düşmanı emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz Türk Milletiyiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı