REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Denizlihaber’e özel röportaj

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Denizlihaber’e özel röportaj

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Denizlihaber.com’u ziyaret ederek Sedat Kurt’un gündem ile ilgili sorularını yanıtladı. Perinçek, FETÖ ile mücadele, Türkiye’nin komşularıyla ilişkileri, Vatan Partisi’nin eksen kayması yaşayıp yaşamadığı, 15 Temmuz sonra ak Parti’yle ne kadar yakınlaştığı gibi birçok sorunun yanıtını Denizlihaber ile paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 13:28

Türkiye’nin yakın tarihinin canlı tanıklarından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz haftalarda Denizli’ye gelmişti. Perinçek, o ziyaretinde kendisiyle ilgili merak edilen tüm soruların yanıtını vermek için Denizlihaber.com’u seçti.

Beraberinde parti ve ulusal kanal yöneticileriyle birlikte Denizlihaber.com’a gelen Perinçek, ilk olarak yayın ekibiyle sohbet edip Denizlihaber hakkında bilgi aldı. Ardından merak edilen konular hakkında Sedat Kurt’a bir röportaj veren Perinçek, gündemle ilgil çok önemli açıklamalarda bulundu.

Perinçek’in FETÖ ile mücadele, Türkiye’nin komşularıyla ilişkileri, Vatan Partisi’nin eksen kayması yaşayıp yaşamadığı, 15 Temmuz sonra ak Parti’yle ne kadar yakınlaştığı gibi birçok sorunun yanıtını verdiği özel röportajı Pazartesi günü Denizlihaber.com’da yayınlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı