REKLAMI GEÇ

VATAN PARTİSİ İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

VATAN PARTİSİ İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

Denizli’de haftalar öncesinde cumhurbaşkanlığı için imza kampanyası başlatan Vatan Partisi’nde çalışmalar seçim kurullarında yoğunlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2018 Cuma, 11:25

Vatan Partisi, genel başkan Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için tüm imkanlarını seferber ediyor. Haftalar öncesinden Denizli’de imza kampanyası başlatan partide seçim kurullarının başvuruları kabul etmeye başlamasının ardından çalışmalar bu merkezlere kaydırıldı.

Kent merkezinde tüm teşkilatlarının katılımı ilme Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Seçim Kurulları önünde çalışmalarını sürdüren Vatan Partililer burada stant açtı, imza vermek isteyen vatandaşlara yardımcı olmaya başladı.

Partide seçim kurullarına ulaşımı sağlamak üzere mobil bir ekip de kuruldu. Buna göre Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adaylığı için oy kullanmak isteyen vatandaşlar Vatan Partisi’ne telefonla ulaşıyor ve daha sonra görevliler vatandaşları seçim kurullarına ulaştırıyor.

Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu’ndaki stantta ise İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu bizzat kendisi durdu. Tüm ekibini koordine eden İl Başkanı Kasapoğlu Türk Milletini seçeneksiz bırakmamak için Doğu Perinçek’e 100.000 imzayı kesinlikle toplayacaklarını söylerken, tüm Denizli halkını da seçim kurullarına giderek imza vermeye çağırdı. Kasapoğlu: “Zor dönemlerin, zor günlerin, zor işlerin Partisiyiz. Silivri duvarlarına 100 binlerce kişiyi hukuksuzluğa karşı toplayan Partimiz 100.000 imza engelini de güle oynaya aşacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı