REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi milletvekili aday adaylarını tanıttı

Vatan Partisi milletvekili aday adaylarını tanıttı

Denizli Vatan Partisi İl Teşkilatı, milletvekili aday adaylarını tanıttı. İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, aday adaylığı için başvuran 45 ismin 11’e düşürüldüğünü belirterek, 8 adayı da üyelerin oylarıyla belirleyeceklerini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2018 Perşembe, 17:30

Vatan Partisi Denizli örgütü, parti binasında düzenlediği bir toplantı ile milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i cumhurbaşkanı yapmak için büyük bir mücadele yürüttük, Türk ulusunun vatansever yurttaşları büyük bir özveri göstererek Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi” diye konuştu.

“BİZDE BAŞKANIN İKİ DUDAĞI ARASINDA ADAY BELİRLENMEZ”
Partiye başvuran 45 aday adayını 11’e düşürdüklerini ifade eden Kasapoğlu, “Bu 11 arkadaşımız arasından aday gösterilecek 8 isim üyelerimizin oyları ile belirlenecek. Genel merkezimize sunulacak olan bu liste YSK tarafından 21 Mayıs’ta ilan edilecek. Bizim partimizin diğer partilerden bir farkı vardır. Bizim partimiz demokratik süreçleri işletir. Tabanına, üyelerine adayları değerlendirmesi için sunar. Tabanda adayları belirler. Bizde il başkanının ya da genel başkanın iki dudağı arasında aday belirlenmez” dedi.

VATAN PARTİSİNİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI:
Vatan Partisi milletvekili aday adayları, Emekli Eğitimci Mehmet Çobanoğlu, Diş Hekimi Teoman Barut, Üniversite Öğrencisi Berfin Yavuz, Mali Müşavir Gökhan Dikmen, Üniversite Öğrencisi Ahmet Suseven, Emekli Eğitimci Hüseyin Mercan, Üniversite Öğrencisi Cansu Altınkaya, Emekli İşçi Halis Özkan, Diş Hekimi Abdullah Pakyürek, Üniversite Öğrencisi Uğurcan Avcı ve Emekli Eğitimci Mesut Yılan Kasapoğlu olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı