REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nde kongre heyecanı

Vatan Partisi’nde kongre heyecanı

Vatan Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü 10. Olağan Kongresi yapıldı. Türk Mimar, Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Salonu’nda yapılan kurultayda, ilçe başkanlığı için Ali direnç ile mevcut başkan Hulusi Erbaş yarıştı. Erbaş, 49 üyeden 38’inin oyunu olarak güven tazeledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2016 Pazar, 11:18

Vatan Partisi Denizli’de kongre sürecini Merkezefendi ile start verdi. Vatan Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü 10. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. TMMOB Salonu’nda yapılan kongreye, İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ile delegeler ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre divan başkanlığına İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu getirildi. Partililer tarafından Milli Hükümet vurgusunun yapıldığı kurultayda, söz alan Honaz İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, “İki taraftan birini seçeceksiniz. Ya vatan haini olacaksınız ya da vatansever. Başka tartışılacak, konuşulacak bir konu yok. Biz vatanseverler olduğu sürece, Türkiye’yi bölmek, Türkiye üzerinden oyunlar oynamak isteyenlerin hiçbir şansı yok. Hiç Hayal kurmasınlar” dedi.

vatan-partisi-kongre-ic

İKİ ADAY YARIŞTI
Ali Direnç ile mevcut İlçe Başkanı Hulusi Erbaş’ın yarıştığı seçimde, 149 üyeden 49’u sandık başına giderek yeni ilçe başkanını belirlemek için oy kullandı.

49 üyenin 38’inin oyunu alan Hulusi Erbaş yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, Vatan Partisi Merkezefendi İlçe yönetiminde görev alan isimler ise şöyle: Yalçın Varal, Gülser Kulatay, Ali Şahin, Hüsamettin Özhan, Kadir Horzum, Zeynep Özge, Nejat Yılancı ve Osman Üzelce.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı