REKLAMI GEÇ

VATAN PARTİSİ’NDE SEÇİM EĞİTİMİ

VATAN PARTİSİ’NDE SEÇİM EĞİTİMİ

Vatan Partisi Denizli’de seçim çalışmalarını hızlandırdı. Milletvekili adayları, parti yöneticileri ve seçim komitelerinde görevli kadrolarla saha çalışmalarında dikkat edilecek hususlar hakkında eğitim yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2015 Pazartesi, 10:50

Vatan Partisi Denizli İl Eğitim Bürosu tarafından yapılan sunumun birinci bölümünde propaganda dili, alanda yapılacak vurgular incelenirken, ikinci bölümünde Vatan Partisi Milli Hükümet Programı işlendi.

ÇÖZÜMLERİMİZİ ANLATACAĞIZ
Eğitim boyunca yapılan en dikkat çekici vurgu ise “çözümleri öne çıkaracağız” vurgusu oldu. Üreten Türkiye, Birleşen Türkiye siyasetlerinin yanı sıra Denizli’ye yönelik projelerin de ele alındığı eğitimin üçüncü bölümünde iletişim becerileri dersi yapıldı. Katılımcıların yoğun ilgiyle takip ettiği eğitim soru cevaplarla sona erdi.

GENÇLİK OYLARI VATAN’A
Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu Yadigar Özen’in Denizli’den Vatan Partisi milletvekili adayı olmasının ardından başlayan genç üye katılımları devam ediyor. Yapılan eğitim çalışmasına katılan ve sonunda üye olan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine rozetlerini Vatan Partisi Genel Başkan Yrd. ve Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan taktı.ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı