REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden müfredat tepkisi

Vatan Partisi’nden müfredat tepkisi

Vatan Partisi İl Başkanlığı, “Eğitimde Atatürksüz müfredata hayır” eylemlerini sürdürüyor. Partililer, Bayramyeri’nden Çatalçeşme’ye kadar bildiri dağıttı, vatandaşları yeni müfredata ilişkin uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2017 Pazar, 13:51

Vatan Partisi tarafından gerçekleştirilen bildiri dağıtma eyleminin ardından açıklama yapan İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Türk toplumunun Atasına ölmeyen bir sevgiyle, sonuna kadar bağlı olduğunu belirterek, “10 gün önce gördük; on binlerce genç bir ağızdan Atasına söz verdi. ‘İkinci İstiklal savaşımızı kazanacağız, devrimlerini tamamlayacağız!’ dedi. Ne yazık ki, ‘dini inanışı vicdanlardan çıkarıp günlük hayatın içine sokacağız” diyerek Cumhuriyetimizin laik yapısını değiştirme hedefini ilan eden Ak Parti’nin gözü bu gerçeklere kapalıdır. Bu nedenle, hangi siyasi görüşte olursa olsun, bütün vatanseverlerin Ak Parti iktidarını bu hatalı tutumdan vazgeçirmek, bunun için mücadele etmek görevi vardır” dedi.

Türk halkının, Atatürk’le ve Cumhuriyetimizle kavgalı, çocuklarımızın ve devletimizin geleceğini tehlikeye atacak, çağdaşlıktan uzak bir eğitimi kabul etmeyeceğini belirten Kasapoğlu, “Yeter ki doğruları görsün! Vatan Partisi, milli eğitimdeki gerçekleri vatansever halkımıza anlatmak üzere mücadele başlatmıştır. Vatan Partisi il ve ilçe örgütlerimiz veliler, vatandaşlar, öğrencilerle yüz yüze görüşmek üzere çalışmalarını tamamladılar. Bütün illerimizde örgütlü şekilde halkın içinde çalışacağız. Halkımıza bu eğitim politikasının, bugün milli beraberliğimize, yarın geleceğimize nasıl zarar vereceğini anlatacağız. Türkiye’mizin birlik ve bütünlük içinde, tam bağımsız, demokratik, refah dolu, huzurlu bir ülke olarak yeniden ayağa kalkmasının temel şartlarından birisinin, Atatürk Devrimleri ışığında hazırlanmış milli ve bilimsel bir eğitim sistemi olduğunu anlatacağız. Bu programın ancak Vatan Partisi’nin ‘Milli Hükümet’ formülünde uygulanabileceğini anlatacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı