REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden NATO tepkisi

Vatan Partisi’nden NATO tepkisi

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Norveç’te yapılan NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerinin düşman kuvvetler hedefine yerleştirilmesine sert tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2017 Cumartesi, 15:54

Parti merkezinde basın toplantısı düzenleyen Kasapoğlu, “8-17 Kasım tarihlerinde Norveç’te yapılan NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimleri düşman kuvvetler hedefine yerleştirildi. Bu skandal NATO tarihinde ilk kez olmuyor. Atatürk düşmanlığı NATO’nun fıtratında var. Bunlar NATO’nun karanlık tarihinde hep oldu” dedi.

Artık NATO’nun Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Ulusu için bir güvenlik tehdidine dönüştüğünü ifade eden Kasapoğlu, “Hükümet acilen NATO’dan çıkma işlemlerini başlatmalıdır. Bütün NATO ve yabancı üslere el konmalıdır. Bütün askeri tesisler Türk Ordusu’nun denetimine verilmelidir. Eğer hükümet bunu göze alamıyorsa Türk Milleti’nin iradesine başvurmalı, konuyu referanduma sunmalıdır. Bugün Türk Ordusu PKK, PYD, YPG, IŞİD ile savaşırken NATO ve ABD üslerinden kalkan uçaklar teröristleri koruyorsa, bu bizi sırtımızdan hançerlemektir. Türkiye düşmanı terör örgütlerine tırlarla silah verenlerden müttefik ve dost olmaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı